marți, 30 aprilie, 2024

Deceptie crunta pentru Alex Velea! Cantaretul nu poate sa fie tata si in acte

Distribuie:

Publicat:

Deceptie crunta pentru Alex Velea! Cantaretul nu poate sa fie tata si in acte, chiar daca, in luna aprilie a acestui an, Alex Velea a castigat procesul de paternitate a copiilor sai cu Antonia, Dominic si Akim. Cei mici poarta numele de Castellano. Comunicarea hotararii judecatoresti nu a putut fi facuta, fiindca Vicenzo Castellano, fostul sot al Antoniei, nu a semnat notificarea.

Se pare ca Vicenzo Castellano a respins cererea, preferand sa nu semneze ca a fost instiintat.

In consecinta, conform legii, sentinta va putea fi comunicata la primarie doar dupa ce se face dovada ca termenul de apel pentru Vicenzo Castellano a trecut. Fostul sot al Antoniei are dreptul la apel in timp de 30 de zile, dupa ce semneaza notificarea, potrivit informatiilor aparute in presa.

Baietii Antoniei si a lui Alex Velea nu au fost botezati pana acum, din cauza ca nu poarta numele tatalui, Velea.

Deceptie crunta pentru Alex Velea! Vicenzo Castellano a declarat ca inca o mai iubeste pe Antonia

„Cand ea a inceput sa se vada cu Velea, noi nu mai eram impreuna de vreo 4-5 luni. Distanta a facut ca relatia noastra sa se raceasca. Ea nu m-a inselat, eu nu am inselat-o. Ba chiar, m-a sunat si m-a anuntat ca are o relatie cu baiatul ala. Velea nu are nicio vina. Cine a zis ca Antonia i-a spart casa, se pripeste. Poate nici relatia lui cu fosta sotie nu mai functiona. Nu! Antonia nu este materialista. Daca era nu se uita la Velea. Sunt mandru de ea ca a reusit sa-si faca o familie, ca mai are doi copii, ca are o relatie serioasa si ca nu a insirat barbatii. Atunci, m-ar fi facut de rusine. Sa stii ca Antonia are un suflet foarte bun si a suferit in viata (…) Am iubit-o, si acum mai tin la ea”, a declarat, la inceputul anului, fostul sot al Antoniei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img