marți, 7 mai, 2024

Atacul cu pietre asupra unui autobuz al CTP Iasi a fost surprins de camerele de supraveghere. Politia il cauta pe atacator – VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Un autobuz care apartine Companiei de Transport Public (CTP) Iasi a fost vandalizat, marti dimineata, la data de 10 iulie, de un barbat in varsta de 26 ani. Incidentul a avut loc in jurul orei 6:30, in zona Pacurari din municipiul Iasi, iar barbatul care a vandalizat autobuzul a fugit. Acesta a spart geamul autobuzului si a fugit printre blocuri. CTP Iasi a publicat imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale autobuzului in care se poate vedea momentul atacului.

Imediat dupa incident, soferul CTP a sunat la serviciul unic de urgente 112 pentru a reclama fapta. Barbatul a spart geamul autobuzului, fiind vadit intr-o stare de ebrietate sau posibil sub influenta substantelor halucinogene, iar prejudiciul creat de acesta este in jur de 2.000 lei. 

"Autorul vandalizarii autobuzului in Statia Blocuri Pacurari, de marti dimineata, a dat dovada de un comportament iesit din comun, in momentul actiunii sale. In imaginile surprinse pe camerele video ale mijlocului de transport, se vede cum barbatul arunca de cateva ori cu pietre in autovehicul, speriind pe toti cei din jur. Va rugam, daca l-ati vazut pe acest barbat violent, sa anuntati cea mai apropiata sectie de politie ori sa apelati 112. Facem apel la spiritul civic al cetatenilor si pentru viitor. In cazul in care surprindeti in imagini in astfel de cazuri, puteti sa-i sprijiniti pe anchetatori cu aceste materiale ori chiar cu informatii, in situatia in care ati fost martori. Astfel de incidente pot fi descurajate prin masuri represive luate de catre autoritati impotriva autorilor, atunci cand sunt identificati si trasi la raspundere", au precizat reprezentantii CTP.

Faptuitorul este cautat de politistii ieseni, care au deschis si dosar penal impotriva acestuia pentru distrugere.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img