marți, 21 mai, 2024

Atenție, aplicația WhatsApp nu va mai funcționa pe mai multe modele de telefoane

Distribuie:

Publicat:

Miliarde de utilizatori nu vor mai putea folosi aplicația WhatsApp pe telefoanele mobile. Decizia va intra în vigoare începând de marți, în urma unei actualizări. Iată care sunt ghinioniștii care vor renunța la conversațiile online!

Peste 2 miliarde de utilizatori de telefoane mobile nu vor mai putea folosi aplicația WhatsApp de marți, asta după ce o nouă actualizare va fi incompatibilă cu mai multe versiuni mai vechi de la Android și iOS.

Miliarde de utilizatori nu vor mai putea folosi Whatsapp
Aplicația WhatsApp selectează acum modelele de telefoane. De la 1 noiembrie utilizatorii cu telefoane de peste o vechime de cinci ani cu versiuni ale Android 4.1 și iOS 10 nu au mai avut acces la actualizările aplicației WhatsApp, însă au continuat să funcționeze.

Peste 50 de modele de telefoane vor fi afectate de marți, asta dacă utilizatorii nu vor actualiza Android sau iOs. Cei care nu vor face cea mai recentă actualizare nu vor mai putea beneficia de conversațiile online.

Telefoanele care vor fi afectate sunt următoarele: Apple iPhone 6S, iPhone 6S Plus, Lenovo A820, ZTE V956, Huawei Ascend D2, Ascend G740, Ascend Mate, Faea F1, Archos 53 Platinum, HTC Desire 500, Samsung Galaxy Trend II, Galaxy S3 mini, Galaxy Xcover 2, Galaxy Xcover 2, Galaxy Ace 2, Galaxy Xcover, Caterpillar, Cat B15, Sony Xperia M, Wiko, Сіnk Fіve, Darknight, ТНL W8, ZTE Grand X, Quad v987, Grand Memo, Grand S Flex, LG Luсid 2, Optimus F7, Optimus L3 II Dual, Optimus F5, Optimus L5 II Dual, Optimus L3 II, Optimus L7 II Dual, Optimus L7II, Optimus F6, Optimus L4 II Dual, Optimus F3, Optimus L4 II, Optimus L2 II, Optimus F3Q, potrivit stiripesurse.ro.

Ce telefoane vor fi afectate
WhatsApp anunța lista telefoanelor pe care aplicația nu va mai funcționa de marți, astfel că în această categorie se încadrează și cele mai populare telefoane, mai exact iPhone.

„Actualizați la cea mai recentă versiune de iOS pentru a continua să utilizați WhatsApp. WhatsApp nu va mai accepta această versiune de iOS. Recomandările pentru actualizare: „Accesați Setări > General, apoi atingeți Actualizare software pentru a obține cea mai recentă versiune iOs", se arată într-un document potrivit WABetaInfo.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img