marți, 30 aprilie, 2024

Simona Sensual a ajuns la Poliție! Vedeta este atacată de mai mulți hărțuitori

Distribuie:

Publicat:

Simona Sensual trece printr-o perioadă dificilă, asta după ce vedeta a fost atacată de mai mulți hărțuitori. Bruneta a mărturisit în exclusivitate la Antena Stars că a renunțat să mai meargă la sală, însă ori de câte ori iese din locuința ei, iubitul său este cel care o însoțește peste tot.

Simona Sensual nu mai are liniște în ultima perioadă, asta după ce admiratorii ei sunt cei care o hărțuiesc ori de câte ori o întâlnesc. Bruneta a mărturisit că nu mai iese neînsoțită, iar iubitul ei este cel care merge cu ea peste tot.

Simona Sensual este atacată de mai mulți hărțuitori

Simona Sensual a mărturisit în exclusivitate pentru Antena Stars că nu a mai mers la sală deoarece este hărțuită de un individ, iar bruneta a mărturisit că de-a lungul timpului nu a putut să treacă peste astfel de incidente, iar cei care o atacă sunt de fiecare dată persoane diferite.

''Momentan nu am mai apărut nici la sală. Bine, eu am renunțat să mai merg acolo, în locul acela. Nu am mai dat oportunitatea să mă mai întâlnesc, iar în rest lucrurile par a se liniști, mai ales când vine vorba de poliție. A intrat și iubitul meu pe fir, merge mai des cu mine peste tot. Dar de-a lungul timpului, nu cred că este o singură persoană.

Acest individ a apărut acum, de curând, dar de vreo șase luni încoace, sunt persoane diferite. Adică, sunt mai mulți admiratori. În decembrie era altcineva. Am scăpat de acel cineva. Mulțumesc Domnului că am scăpat. Era mult mai periculos acela din decembrie.

În ianuarie, a avut loc alt incident, la firmă. Acolo a fost altceva. A vrut să intre prin efracție să fure. Am scăpat și din individul acela. Aceia nu sunt aceeași cu acesta. Cel din decembrie stătea pe undeva prin alt județ, prin zona litoralului. Celălalt era în alt județ, spre Brașov. Acesta este din București . și mai aveam unul care venea la apartamentul pe care îl am, dar este spre închiriere și trăgea de ușă. Acesta este altul. Deci, sunt persoane diferite.'', a declarat Simona Sensual în exclusivitate la Antena Stars.

Simona Sensual a fost hărșuită la saună

Simona Sensual a mărturisit că a fost hărțuită la saună, iar unul dintre admiratorii ei insistenți au intrat peste ea în încăpere. Vedeta se simte în pericol, motiv pentru care a mers la Poliție.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img