miercuri, 29 mai, 2024

Automobile Bavaria, precizări despre licitația de la IGPR: Autospecialele BMW nu reprezintă mașini de lux/ Prietenul lui Iohannis ‘nu mai deține nicio funcție’

Distribuie:

Publicat:

Leonhard Georg Pfeffer, CEO și administrator al Automobile Bavaria, afirmă, într-un comunicat remis presei miercuri, că autospecialele BMW ofertate Poliției Române nu reprezintă mașini de lux, iar Michael Schimdt, prietenul președintelui Klaus Iohannis, nu mai deține nicio funcție în cadrul companiilor din România.

„Autospecialele BMW 320ix ofertate IGPR nu reprezintă mașini de lux. Acestea sunt inscripționate, dotate cu sisteme de avertizare optică și acustică, baterie suplimentară pentru echipamente speciale și set suplimentar de roți de iarnă. Sunt autovehicule special concepute pentru autorități și ofertate la un preț special. Mai mult, pe întreaga durată a derulării contractului ne-am angajat să menținem prețul stabilit, chiar dacă pe piața auto ar putea avea loc schimbări care să determine o majorare a prețurilor de listă”, se arată în comunicat.

Comunicatul integral:

Având în vedere informațiile publicate în mass-media cu privire la licitația publică organizată de IGPR, în urma căreia compania Automobile Bavaria a fost desemnată câștigătoare, dl. Leonhard Georg Pfeffer, CEO și administrator al Automobile Bavaria, oferă următoarele precizări, pentru a asigura o informare corectă a opiniei publice:

Continuarea pe stiriepsurse.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img