vineri, 17 mai, 2024

Bianca Drăgușanu, declarații usturătoare despre Gabi Bădălău

Distribuie:

Publicat:

După mai multe incidente din care a reieșit că Gabi Bădălău i-a fost infidel Biancăi Drăgușanu și după încă o despărțire oficială urmată de o împăcare, vedeta face declarații usturătoare la adresa afaceristului. Blondina recunoaște că a fost înșelată, dar se pare că nu acest aspect este cea mai mare problemă în relația dintre ea și încă soțul Claudiei Pătrășcanu.

Vorbind despre bărbatul din viața ei, Bianca a dat de înțeles că Gabi Bădălău nu poate ține pasul cu ea, pentru că nu știe ce vrea și nu este suficient de „puternic”.

„Aceste personaje își dau seama pe parcurs că s-ar putea să nu fie destul de puternice, de asumate, de mature și că nu pot ține ritmul cu viața mea. (…) Eu știu ce vreau și ei se pierd pe drum. Eu îmi doresc un bărbat puternic, un bărbat asumat, un bărbat matur, un bărbat care să înțeleagă că timpul este cel mai prrțios lucru pe care poate să mi-l ofere și cu costă bani. Bineînțeles că îmi doresc lângă mine și un bărbat puternic financiar. Dacă nu are mai mulți bani decât mine, eu nu-l văd puternic.”, a spus Bianca Drăgușanu, pentru Antena Stars.

Ce spune vedeta despre presupusele infidelități ale afaceristului
Întrebată dacă este singură sau într-o relație, Bianca a menționat că statutul ei este „complicat” și sugerat că începe să-și piardă sentimentele pentru Gabi Bădălău, pentru că a fost nevoită să-l ierte de prea multe ori.

Vedeta recunoaște că a fost înșelată, dar consideră că „imaturitatea” și „nehotărârea” bărbatului din viața ei sunt problemele eale în relația lor.

„Statutul meu e complicat. Acum sunt cum mă vezi: roz și singură. Eu sunt un om care iartă, iartă, iartă … până când nu mai iubește și e posibil să fi ajuns la momentul în care nu mă mai interesează să mă mai întorc. Nu sunt cenușăreasa să-mi pierd pantoful, eu sunt Bianca Drăgușanu. (…) Sunt singura femeie mințită, înșelată? Nu sunt! Și pe Angelina Jolie a înșelat-o Brad Pitt. Nu mă interesează lucrurile astea superficiale, din punctul meu de vedere. Lucrurile astea nu mă pot rănii, mi se par joacă imatură. (…) Eu sunt o femeie foarte puternică, care își dorește să fie femeie și care își dorește poate la rândul ei să fie dominată, dar pentru trebuie un bărbat puternic, nu un copil nehotărât în viață.”, a mai declarat diva.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img