joi, 2 mai, 2024

Roxana Dobre își sărbătorește azi ziua de naștere. Ce diferență de vârstă e între Florin Salam și soția lui

Distribuie:

Publicat:

Au trecut doar două zile de la nunta lui Florin Salam cu Roxana Dobre, însă astăzi soția manelistului are din nou motive mari de bucurie. Astăzi ea își sărbătorește ziua de naștere, iar pe pagina sa de socializare a primit o mulțime de urări.

Roxana Dobre, soția lui Florin Salam, își sărbătorește azi ziua de naștere
Partenera de viață a lui Florin Salam a împlinit vârsta de 35 de ani, iar fanii au fost tot timpul foarte curioși să afle și ce diferență e între cântăreț și cea de-a doua lui soție. Ei bine, între Florin Salam și Roxana Dobre e o diferență de 8 ani, asta deoarece el împlinește pe data de 1 octombrie vârsta de 43 de ani.

Cei doi formează un cuplu de opt ani, iar aceștia au devenit și părinții a trei copii. Deși nu au fost căsătoriți până acum, până la urmă au decis să facă și acest pas important în viața lor și să ajungă în fața ofițerului de stare civilă, dar și să se cunune religios.

Miercuri, 1 iunie, a avut loc marele eveniment
Miercuri, pe data de 1 iunie, Florin Salam și Roxana Dobre au decis să facă marele eveniment și să se căsătorească. Nunta a avut loc la malul mării, în Mamaia Nord, acolo unde aceștia au spus DA pe plajă, după care au mers la o biserică și și-au unit destinele și în fața lui Dumnezeu.

Petrecerea de nuntă s-a mutat ulterior într-o locație pe lux și opulență, unde invitați unul și unul au fost așteptați la eveniment, iar muzica bună și preparatele care mai de care mai sofisticate nu au lipsit.

Printre cei care au încântat publicul s-a numărat o trupă din Turcia, Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor, dar și Betty, fiica lui Florin Salam, însă spre final chiar și manelistul a luat microfonul și i-a făcut o dedicație soției sale.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img