luni, 29 aprilie, 2024

Brigitte, prima apariție în mediul online, după ce a declarat că divorțează

Distribuie:

Publicat:

Cu puțin timp în urmă, Brigitte Sfăt a făcut declarațiile la care nimeni nu s-ar fi așteptat. A mărturisit că a decis să pună punct mariajului cu Florin Pastramă. Ulterior, vedeta de la Antena Stars a postat și o imagine pe contul său personal de Instagram, cu un mesaj emoționant. Iată despre ce este vorba!

Se pare că lucrurile nu sunt tocmai roz în căsnicia lui Brigitte Sfăt cu Florin Pastramă. Bruneta a anunțat că divorțează de partenerul ei de viață, iar decizia vedetei a luat prin surprindere pe toată lumea.

Brigitte, prima apariție în mediul online

În ultima vreme, Brigitte Sfăt și Florin Pastramă au fost destul de reticenți. Nu au mai apărut în luminile reflectoarelor, însă nici nu au oferit prea multe detalii despre ce se mai întâmplă în viața lor.

Bineînțeles, fanii cuplului au crezut că toate sunt bune și frumoase, însă iată că bruneta a decis să pună punct mariajului. La doar câteva minute după ce a dat vestea, bruneta și-a făcut apariția pe rețelele de socializare.

Brigitte Sfăt este prezentă în aceste momente la un eveniment monden, însă nu este însoțită de Florin Pastramă, cel care deocamdată încă îi este soț cu acte în regulă, ci de fiica ei, Sarah. Cele două au strălucit pe covorul roșu.

Brigitte Sfăt, cu fiica sa, pe covorul roșu

Ținutele pe care cele două le-au ales pentru evenimentul cu pricina au fost spectaculoase. Pe contul său personal de Instagram, Brigitte Sfăt a postat o fotografie în care apare alături de copilul său.

”Mândră de fiica mea”, a scris Brigitte Sfăt pe Instagram.

Niciun detaliu nu a dat de înțeles că Brigitte Sfăt ar avea probleme în căsnicie, acesta fiind și motivul pentru care vestea divorțului a fost o surpriză pentru toată lumea. Cei doi s-au certat de mai multe ori de-a lungul anilor, însă niciodată nu s-au despărțit definitiv.

Rămâne de văzut, însă, dacă Brigitte Sfăt îi va mai da sau nu o șansă lui Florin Pastramă, bărbatul despre care spunea în trecut că o face cea mai fericită.

„Am trăit trei ani de zile în mocirlă, o sa divorţăm la notar, nu avem de împărţit, m-am săturat să trăiesc în scandaluri care mi-au afectat imaginea publică”, a spus Brigitte Sfăt, pentru Click.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img