sâmbătă, 18 mai, 2024

Cătălin Moroșanu, povestea care a stârnit multe reacții din partea internauților. A devenit virală pe rețelele de socializare

Distribuie:

Publicat:

Peste un milion de oameni au văzut mesajul postat pe rețelele de socializare de fostul sportiv.

Aproape un milion de oameni au ascultat cu sufletul la gură povestea relatată de Cătălin Moroșanu despre Sergiu Ciobotariu, tânărul care a impresionat pe toată lumea după ce a mers călare pe cal până la Maternitatea Iaşi, pentru a-şi vizita soţia care tocmai născuse. 

Fostul sportiv a fost profund impresionat de gestul acestuia, iar după ce i-a aflat povestea, a decis că trebuie să de a o mână de ajutor. Astfel, într-un timp extrem de scurt a reușit să strângă bani pentru a-i cumpăra o casă și a-i da șansa la un trai mult mai bun. Cătălin Moroșanu a reușit să-i facă pe oameni să pună mână de la mână și să-i dea o șansă lui Sergiu Ciobotariu la o viață decentă, iar acesta a dat cu piciorul la tot! 

„ L-am ajutat. Primeam telefoane de la oameni. Câte lucruri a primit de la toţi românii, au donat haine. Avea cont de euro şi cont de lei. În două săptămâni şi jumătate, am strâns 43.000 de euro. I-am găsit casă la 37.000 de euro. I-a lăsat fostul proprietar carne în frigider, că avea nevoie. Primul lucru pe care l-am văzut că scârţâie, am vrut să îl angajez, l-am programat la vizita medicală, nu mi-a mai răspuns la telefon, nici el, nici fratele lui, nici tatăl lui.

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img