sâmbătă, 4 mai, 2024

Leo de la Strehaia, bolnav de COVID-19, transferat de urgență din arest la Spitalul Penitenciar Jilava! „Avea nevoie de oxigen”

Distribuie:

Publicat:

Momente cumplite pentru artist! Acesta a fost încarcerat la Penitenciarul Drobeta Turnu Severin, după ce a fost diagnosticat cu COVID-19, iar acum starea sa de sănătate s-a înrăutățit. Iată ce spune fiul acestuia despre situația prin care tatăl lui trece!

În urmă cu câteva zile, polițiștii l-au ridicat pe Leo de la Strehaia după ce a fost condamnat pentru doi ani și jumătate de închisoare pentru infacțiunea de evaziune fiscală.

În aceeași situație este și mama acestuia, care a primit trei ani după gratii și împreună cu fiul ei a fost încarcerată la Penitenciarul Drobeta Turnu Severin. Ambii au fost testați pozitiv și erau infectați cu virusul SARS-CoV-2. Starea lor de sănătate s-a înrăutățit în închisoare. Fiul lui Leo de la Strehaia povestește că tatăl său a fost transferat de urgență la spital, iar starea în care se află este destul de gravă și ar avea nevoie inclusiv de oxigen! 

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img