miercuri, 1 mai, 2024

Carmen Bruma trece prin mari emotii: ”Vor sa stearga orice urma de-a mea!”

Distribuie:

Publicat:

Carmen Bruma trece prin mari emotii. Nu cu multa vreme in urma, vedeta a intrat in atentia unor hackeri care au incercat sa-i pareia conturile de Facebook si de Instagram. Carmen Bruma a povestit intamplarea si spune ca inca nu sunt toate puse la punct, suta la suta, asa cum ar trebui. Cu hackerii nu e de glumit, iar daca te-au luat in vizor este foarte posibil sa devii o ”victima sigura” a atacurilor online.

Carmen anunta ca a revenit in mediul online, asta dupa ce a fost nevoita sa lupte pentru a-si recupera contul de Facebook. Incearca sa recupereze, acum, si contul de Instagram, fiind optimista. Dar experienta a fost una extrem de neplacuta.

„Am revenit !?Niste baieti care se ocupa cu asta au incercat sa-mi fure contul de Facebook si Instagram. Am recuperat Facebook-ul, ne regrupam si recuperam si contul de Instagram. Va multumesc tare mult pentru sustinere!”, a transmis Carmen Bruma prietenilor virtuali.

Carmen Bruma a trecut prin mari emotii. ”Cel mai sigur este vorba de packet sniffing”

Vedeta a apelat, bineinteles, si la sfaturile unui specialist in domeniu. Dar, suplimentar, a primit informatii pretioase de la un internaut. Conform acestuia, ar fi vorba despre un atac tip ”packet sniffing”.

„Am vorbit cu cineva care se pricepe si stie ce zice. Cel mai sigur este vorba de packet sniffing. E o forma PRO de hackereala prin wifi. Voi ati fost prin Grecia/Turcia. Baietii din zona asta sunt. Sau in zona asta te-au „prins”. Nu cred ca vor recompensa, ei au vrut doar parola si contul. Dar ramane de vazut”, i-a explicat un internaut lui Carmen Bruma.

„Da, pare ca sunt turci… Da, vor sa stearga orice urma de-a mea…”, a raspuns Carmen Bruma.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img