marți, 21 mai, 2024

Catalin Maruta a facut 1.000 de lei, dupa ce a mers sa bea o cafea. Cum a reactionat Andra cand a aflat totul

Distribuie:

Publicat:

Catalin Maruta continua sirul intalnirilor cu oamenii care ii scriu ca sa bea o cafea impreuna cu el in schimbul unei donatii pentru o cauza nobila, dupa ce el a fost provocat saptamana trecuta de Ramona Pauleanu, colega lui de la Stirile PRO TV, ca sa se alature unor cazuri sociale. Prezentatorul TV a impartasit cu fanii cea mai recenta astfel de intalnire, pe care a avut-o cu un cunoscut medic stomatolog din Bucuresti. Filmarea a fost vazuta si de Andra, care s-a bucurat nespus de mult pentru reusita sotului ei.

Catalin Maruta a facut 1.000 de lei, dupa ce a mers sa bea o cafea. Cum a reactionat Andra cand a aflat totul

In varsta de 40 de ani, Catalin Maruta si-a baut ieri cafeaua intr-o clinica dentara, de unde a facut un live pe Facebook. Acest gest i-a adus in plus 1.000 de lei pentru oamenii nevoiasi la care vor ajunge banii.

“Ei bine, draga mea colega Ramona, ce crezi? Am inceput sa ies la cafele cu oamenii, pentru ca ai zis ca trebuie sa strangem bani pentru cazurile de care ai tu nevoie. Asa ca, de data asta, am ajuns la un cabinet stomatologic, oamenii au vrut sa bem o cafea impreuna, iar pentru chestia asta imi dau si bani, iar banii astia ti-i dau tie, ca, la randul tau, sa ajuti cele doua cazuri.

Asa ca uite, suntem aici (…), iar aici este doctorul Florin Lazarescu. Doctore, ce faci?”, a spus Catalin Maruta.

“Salut, bine ai venit. (…). Noi avem aici o mica donatie pentru o cauza nobila, in concordanta cu proiectul nostru de fauritori de bucurie (…). Ne implicam in multe proiecte sociale, in multe proiecte interesante, recent, ne-am aliat si la proiectul lui Dragos Bucurenci, «Via Transilvanica»,si incercam cu mica noastra contributie sa sprijinim si sa dam mai departe, catre pacientii nostri aceast mesaje, sa sprijine cauzele nobile, de suflet. Aici sunt 1.000 de lei, pe care vi-i donam (..)”, a afirmat Florin Lazarescu, presedintele Societatii Europene de Cosmetica Dentara.

“O cafea, 10 milioane, merge? Perfect, eu o sa iti aduc banii (…)”, a reactionat carismaticul prezentator.

Sotia lui Catalin Maruta a inceput filmarile pentru noul sezon al emisiuniii “Romanii au talent”, care va rula la PRO TV. “ •romaniiautalent #9suprem #protv” este mesajul scris de Andra in dreptul fotografiei de mai jos.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img