duminică, 14 aprilie, 2024

Carmen Harra a prevestit moartea soțului ei. “Mereu l-am avertizat”

Distribuie:

Publicat:

Celebra clarvăzătoare Carmen Harra a prevăzut moartea soțului ei. Ea a povestit ce anume s-a întâmplat încă de la începutul relației lor. Carmen și Virgil s-au cunoscut în Statele Unite ale Americii și au fost căsătoriți timp de 27 de ani. Din mariajul lor au rezultat două fete.

Carmen Harra a prevăzut moartea soțului ei

Harra a știut încă de când l-a cunoscut pe soțul ei că acesta nu va trăi mai mult de 60 de ani. Din nefericire, avea să descopere că nu s-a înșelat. Faimoasa clarvăzătoare a dezvăluit că i-a analizat acestuia codurile divine și a știut că îl va pierde în jurul vârstei de 60 de ani. Clarvăzătoarea a mărturisit că nu i-a fost ușor să trăiască lângă bărbatul iubit știind că la un moment dat, acesta se va stinge.

Când l-am cunoscut pe soțul meu i-am facut o codificare, cum imi place mie să analizez codurile divine și mi-am dat seama că în codul vieții nu ajungea la vârsta de 60 de ani. Totuși l-am ales și am avut mulți ani fericiți împreună. Am trăit întotdeauna cu sentimentul că acest lucru se va întâmpla, este foarte dureros să știi că partenerul ideal o să te părăsească, a spus vedeta la Antena Stars.

Carmen Harra despre soțul ei: mereu l-am avertizat

Harra a mai spus că soțul ei glumea pe seama avertizărilor pe care el le făcea, nu se temea și spunea că nu i se va întâmpla nimic. Clarvăzătoarea l-a rugat să facă un tratament la plămâni, dar el nu a luat-o în seamă.

În 2001, înainte de a muri, eu i-am spus: «Vezi că pe plămânii tăi este o problemă». Era inevitabil. Sunt lucruri pe care nu le putem schimba, spune Harra acum câțiva ani în emisiunea Răi da Buni.

Din nefericire, Virgil Harra s-a stins din viață înainte cu doi ani de a împlini vârsta de 60 de ani. S-a întâmplat în 2009 când soțul clarvăzătoarei a fost răpus de un cancer pulmonar. Carmen Harra a suferit enorm, dar a rămas puternică pentru cele două fiice ale sale.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img