sâmbătă, 25 mai, 2024

Simona Gherghe, jignită pe rețelele de socializare: „Să stai, să nu mai vii”

Distribuie:

Publicat:

Simona Gherghe, jignită pe rețelele de socializare. Prezentatoarea TV se află în izolare la domiciliu, după ce a fost testată pozitiv cu noul coronavirus. Vedeta a postat recent o imagine cu cei doi copii ai săi, în timp ce se juca în mijlocul casei. Un internat nu s-a abținut și a jignit-o pe Simona Gherghe, dar vedeta i-a dat o replică pe măsură.

Simona Gherghe, jignită pe rețelele de socializare: „Să stai, să nu mai vii”

Simona Gherghe a fost testată pozitiv cu noul coronavirus, motiv pentru care se află în izolare la domiciliu. Vedeta a anunțat că atât ea, cât și familia sa au luat virusul. Din fericire, au simptome superficiale, iar Simona se bucură să-și vadă copiii cum se joacă. Vedeta a postat recent o imagine cu cei doi copii ai săi în timp ce se jucau, alături de un mesaj în care le explica internauților cum se simte. Unul dintre internauți i-a aruncat vorbe urâte, dar răspunsul a venit imediat. Simona le-a povestit fanilor ce activități au copiii ei și cât de mult se bucură să-i vadă trăindu-și copilăria. „Între două pastile de paracetamol anti Covid și dozele de vitamine, mă uit la copii cum se joacă și înșiră prin casa toate obiectele care le suscită interesul.

Îmi place să-i observ cum își construiesc propriile jocuri. Nu cred că este o bucurie mai mare decât să-ți vezi copiii cum isi traiesc varsta. Vlad ne-a spus că vrea să fie mic, când o să se facă mare. Copiii exprimă uneori, într-un singur cuvânt, un univers. Să fim mereu mici înseamnă să nu avem griji mari, să fim ocrotiți, să ne bucurăm de prezența celor pe care îi iubim și care ne iubesc.Atît de simplu e”, a scris Simona Gherghe pe Instagram.

Printre reacțiile pozitive s-a numărat și unul negativ, din partea unui internaut căruia nu i-a plăcut modul în care prezentatoarea de la Antena 1 s-a exprimat. „Vai. Vai ce poeta urâtă esti. Să stai, să nu mai vii la TV, că stai bine ????????”, a fost mesajul care a deranjat-o pe Simona Gherghe. Ulterior, Simona i-a oferit un răspuns pe măsură. „Adevarul e ca nu toti suntem asa frumosi ca tine! Sanatosi sa fim”, este răspunsul Simonei Gherghe.

Cine i-a luat locul Simonei Gherghe la Mireasa

Pentru că a fost testată pozitiv cu noul coronavirus, Simona Gherghe va lipsi de la cârma emisiunii Mireasa. Vedeta a fost înlocuită cu Gabriela Cristea. Soția lui Tavi Clonda prezintă și emisiunea „Mireasa – Capriciile iubirii”, la Antena Stars.
„Ca să citez o foarte bună prietenă, e bine să mai fie și pozitivi, că e plină lumea de negativiști! Așadar, a ajuns virusul și la mine. N-o să ne vedem câteva zile, sper să treacă ușor și toți ai mei să fie bine! Aveți grijă de voi! #staysafe”, a fost anunțul făcut de Simona Gherghe pe una dintre rețelele de socializare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img