joi, 16 mai, 2024

Catalin Botezatu a facut-o grasa pe Andreea Balan. Apoi si-a cerut scuze: ”Din anumite pozitii se vede altfel corpul”

Distribuie:

Publicat:

Catalin Botezatu a facut-o grasa pe Andreea Balan, iar o astfel de atitudine i-a surprins pe multi. Totusi, Catalin a revenit, rapid, la sentimente mai bune si a demonstrat ca stie sa isi asume greselile. Designerul a cerut scuze Andreei Balan, demonstrand ca este un barbat puternic si nu are retineri atunci cand este vorba sa accepte propria greseala.

Catalin Botezatu i-a cerut scuze Andreei Balan, mai ales ca parerea sa nu fusese referitoare la vestimentatia vedetei, ci la corpul acesteia. Concret, Catalin Botezatu a spus ca Andreea Balan s-a ingrasat, numai ca habar nu avusese ca vedeta era… insarcinata. Bineinteles, remuscarile l-au macinat pe celebrul designer, motiv pentru care a tinut neaparat sa isi ceara scuze. Si a facut-o public, pentru toti cei care au fost dezamagiti de jignirea adusa Andreei sa il vada in adevarata lumina.

Catalin Botezatu a facut-o grasa pe Andreea Balan: ”Nu stiam ca este insarcinata!”

Fireste ca Andreea Balan nu s-a simtit in largul sau atunci cand a auzit parerea lui Catalin Botezatu, insa lucrurile au revenit, iata, la fireasca normalitate.

„Ii cer scuze Andreei Balan pe aceasta cale, ca am spus ca este grasa. Nu stiam ca este insarcinata in luna a cincea…In situatia asta pot sa spun ca este prea slaba. Ce sa mai zic? Din anumite pozitii se vede altfel corpul si te mai inseli. Ea arata foarte bine pentru o femeie gravida in etapa aceasta. Gata Andreea…am zis-o. Ai vazut?”, a declarat Catalin Botezatu pentru WOWbiz.ro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img