luni, 29 aprilie, 2024

”Rapitorul” lui Salam a rupt tacerea: ”L-am luat pe Florin la hotel ca sa…”

Distribuie:

Publicat:

Celebrul sef de clan Birica, omul despre care s-a spus ca l-a sechestrat pe Florin Salam, s-a dezlantuit la adresa lui Mircea Nebunu! L-a „calcat in picioare” pe cel care l-a acuzat, intr-un live pe Facebook, ca l-a rapit pe manelist, la doua ore dupa ce Salam a ”disparut” de la botezul din Milano, unde a primit un pumn in plina figura de la interlopul Lower Stan.

Scandalul de duminica dimineata, de la un botez din Milano, unde Florin Salam a fost agresat, este departe de a se fi incheiat.  Mircea Nebunu a intrat intr-un live, pe pagina lui de socializare, dand de inteles ca Birica si un apropiat al sau l-au rapit pe Salam. A cerut ca acestuia sa i se dea drumul.

Un discurs de aproximativ 20 de minute, in care interlopul isi arata, practic, ”muschii”. Se intampla la cateva ore dupa ce de Salam a parasit localul din Milano, unde a intretinut atmosfera la botez.

Viu si nevatamat, Florin Salam a aparut, in aceeasi zi de duminica, la clubul Bamboo din Milano. El explicase, la ora pranzului, ca totul este OK. Un mesaj care ascunde, insa, ceva. Omul nu era, oricum, linistit, dupa ce i se intamplase. Seara, la club, Florin Salam s-a intalnit cu unii dintre sefii clanurilor care fac legea in Romania, si nu numai, intre care Costel Corduneanu, Birica sau David Turcu.

Birica: ”L-ai injosit pe Salam!”

Intre acuzele pe care Birica i le aduce lui Mircea Nebunu se regaseste si aceea ca ultimul i-ar lua lui Florin Salam jumatate din banii pe care-i castiga la evenimente. A explicat si ce s-a intamplat imediat dupa ce manelistul a fost lovit si a plecat din sala unde avea loc evenimentul. Cum s-a ajuns la hotel si de ce nu a raspuns artistul la telefonul care a sunat fara oprire.

”Daca tu esti Mircea Nebunu si esti un om cu valoare, si te bazezi ca esti pe mana ta, tu, cand ai cate un eveniment cu Salam, il iei sa-ti bagi banii in buzunar. Tu cand l-ai injosit pe Salam, cand l-ai batut ca sa-ti plateasca dreptul??? Asta nu l-a batut, l-a lovit din greseala. Cum iti permiti tu, Mircea Nebunu, sa iesi pe live si sa vorbesti la adresa mea??”, au fost primele cuvinte ale interlopului acuzat de rapire de catre Mircea Nebunu.

Birica a continuat, facand dezvaluiri uluitoare: ”Eu nu i-am luat niciodata banii lui Salam! Si nici nu a fost sechestrat! I-am bagat 50.000 de euro in buzunar! Nu i-am oprit un leu! Mi-a zis «Ia, cumetre, si tu», dar i-am zis ca nu vreau! Sa nu mai vorbesti la adresa mea de sechestrari. Ca l-am sechestrat eu pe Salam si ca i-am luat eu banii! Salam e familia mea, e viata mea… Toti artistii pleaca multumiti de la mine, de la voi pleaca palmuiti, le luati banii!” (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!)

”Mircea Nebunu, tu iei dreptul de protectie cand artistii pleaca in alta tara! Sa te dai tu ca l-ai salvat pe Salam, ca ai facut interventie!! Daca erai baiat destept, nu intrai pe live!”, a mai spus Birica.

”Tu cred ca esti nebun din nastere! Ai grija, vorbele tale costa mult! Daca Birica se ridica la razboi, o face cu 5.000 de oameni din Milano! Cati bani ii iei tu lui Salam, cati le iei artistilor? Sa-ti spun cum s-a intamplat: eu eram la hotel cand tu sunai. A sunat si Costel Corduneanu… Nu s-a raspuns pentru ca nu voiam sa dam nimic. Salam era prea suparat de ce i se intamplase si nu raspundea omul”, a mai spus Birica.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img