Catalin Crisan SE INSOARA. UITE cu cine si UNDE

0
75

Catalin Crisan se insoara din nou! Din fericire pentru admiratoare, cantaretul isi pune pirostriile doar intr-o piesa de teatru. Prima pe care a scris-o si in care si joaca. In viata reala, insa, Catalin Crisan nici nu mai vrea sa auda de insuratoare.

In curand se implineste un an de cand a divortat si de cea de-a doua nevasta si spune ca s-a lecuit. Cantaretul si mai nou actorul marturiseste ca a suferit enorm la despartire. A povestit cine l-a ajutat sa treaca peste momentele grele, precum si cum se intelege acum cu fosta sotie.

Desi a trecut aproape un an de cand a divortat pentru a doua oara, Catalin Crisan marturiseste ca momentul a fost unul extrem de dificil atat pentru el, cat si pentru fosta lui sotie, Alina.

„Un divort nu e un moment placut, sunt momente dificile, dureroase, nu doreste nimeni sa se casatoreasca si apoi sa divorteze, dar cu ajutorul lui Dumnezeu am trecut amandoi si eu si fosta mea sotie. Sigur ca ne-am vindecat amandoi. Avem o fetita care in decembrie face 2 ani, ne vedem, vorbim la telefon, suntem oameni civilizati, cu scaun la cap”, a declarat Catalin Crisan la Romania TV.

„Deocamdata nu am o relatie, iar asta cu indragostitul o sa mai vad ca m-am tot indragostit si m-am indragsotit prea repede dupa parerea mea. Oricum am spus ca nu ma mai casatoresc niciodata si nu mai fac copii, gata! Mi-ajunge si nu mai pot, gata, mi-e greu si nu mai suport, gata!”, a precizat Catalin Crisan.

Si totusi, se insoara. Nu in viata reala, ci in piesa de teatru pe care a scris-o si in care este si actor, alaturi de alte nume mari ca Olga Delia Mateescu si Tudorel Filimon. Spectacolul intitulat Cabina actorilor a avut premiera pe 22 octombrie la Slobozia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.