sâmbătă, 11 mai, 2024

Ce a facut un politist in momentul in care s-a intalnit cu mai multi interlopi. S-a dus la bar si… “Pentru cel care injura!”

Distribuie:

Publicat:

Meseria de politist este una, teoretic, cinstita. Si grea daca tinem cont cu situatiile cu care se confrunta oamenii legii. Unul dintre acestia a tinut sa povesteasca o intamplare. Se afla alaturi de colegi la munca. Moment in care a dat peste mai multi interlopi. Ce a urmat este, de-a dreptul, fabulos!

“O patrula de politie poposeste la un fast-food in Bucuresti pentru a cumpara ceva de mancare. Intre timp, la fast-food soseste si o gasca de interlopi. Unul dintre acestia incepe sa foloseasca vorbe murdare si injuraturi pentru a ii irita pe politisti. Unul dintre politisti il roaga pe cel care injura sa inceteze, dar tipu isi continua sirul de injuraturi.

Interlopii comanda de mancare, iar cel care injura comanda o cafea. Atunci un politist se duce la masa acestora si ii spune vanzatoarei de fata cu ceilalti: ‘Cafeaua tipului asta o platesc eu. Macar atat sa fac si eu pentru cel mai bun informator al meu!’”, a tinut sa precizeze un om al legii pe un site de socializare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img