luni, 29 aprilie, 2024

Ce amendă a primit George Buhnici pentru declarațiile controversate pe care le-a făcut

Distribuie:

Publicat:

În urmă cu câteva săptămâni, declarațiile făcute de George Buhnici în exclusivitate la Xtra Night Show au luat prin surprindere o țară întreagă și s-a creat un scandal spectaculos. George Buhnici a fost amendat pentru toate declarațiile controversate pe care le-a făcut despre femei. Iată cât trebuie să plătească!

Colegiul director al Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD) au luat și o decizie în privința lui George Buhnici. Pentru declarațiile pe care le-a făcut despre femei, acum este nevoit să plătească o amendă.

Ce amendă a primit George Buhnici de la CNCD

Ei bine, George Buhnici trebuie să scoată din buzunar o sumă frumușică. Pentru declarațiile pe care le-a făcut despre corpurile femeilor, despre aspectul fizic, declarații care reprezintă, iată, o faptă de discriminare.

Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării a decis amendarea lui George Buhnici cu 20.000 de lei, potrivit stiripesurse.ro. Hotărârea a fost adoptată cu unanimitatea de voturi a celor şapte membri.

Conform aceleiași surse, CNCD a transmis că "afirmaţiile făcute de George Daniel Buhnici la adresa femeilor, în cadrul emisiunii TV 'XNS', în luna iulie a anului curent, emisiune ce a fost difuzată pe postul TV Antena 1, reprezintă faptă de discriminare şi încalcă dreptul la demnitate umană".

Ce a declarat George Buhnici despre femei. Scandalul uriaș pe care l-a pornit

George Buhnici, în vârstă de 41 de ani, le-a criticat, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Xtra Night Show, pe femeile „cu celulită și vergeturi”, declarându-se dezamăgit de faptul că acestea ”îndrăznesc” să se afișeze în costum de baie.

„Am văzut şi fete care nu arată bine şi nu aş vrea să se interpreteze, dar suntem la festival şi putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să şi fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeţi pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. Deci, dacă aţi investi în săliţă cât investiţi în tatuaje, cred că am fi toţi mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală”, a spus George Buhnici pe atunci.

Declarațiile lui George Buhnici s-au viralizat într-un timp foarte scurt. Împotriva lui s-au întors nume mari din România, cum ar fi Alina Eremia, Dan Capatos, Ioana Ginghină, Oana Roman, Iulia Albu, Alina Pușcaș sau Connect-R.

Ulterior, George Buhnici a revenit cu un videoclip în care a cerut iertare pentru toate declarațiile făcute.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img