luni, 29 aprilie, 2024

Ce ar fi făcut Irina Tănase cu banii lui Liviu Dragnea! Amantul primea mii de euro

Distribuie:

Publicat:

Irina Tănase, considerată deja fosta iubită a lui Liviu Dragnea, l-ar fi înșelat pe fostul lider al PSD, recent ieșind la iveală mai multe informații cu privire la idila pe care tânăra, în vârstă de 29 de ani, o trăia alături de amantul său, Paul. Bărbatul este o fostă iubire a partenerei lui Dragnea, cu care aceasta a fost împreună timp de zece ani. Dincolo de mesajele controversate, în care Irina și Paul își trimit texte cu subiecte intime, se pare că fosta parteneră a lui Dragnea a apelat la banii lui Liviu pentru presupusul amant.

După mai multe discuții intime cu presupusul ei amant, Irina Tănase ar fi recurs la un alt gest de iubire. Fosta parteneră a politicianului ar fi alimentat conturile lui Paul cu bani primiți de la Liviu Dragnea, conform surselor cancan.ro. Tânăra încerca să nu dea de bănuit partenerului său, asigurându-se că păstrează discreția în privința sumelor pe care fostul lider PSD i le vira în cont.

PRESUPUSUL AMANT: Iub, cf? De bani ai mai făcut rost?

IRINA: Nu, că strâmbă din nas la orice. Când vin, o să-ți dau cash, că o să-mi bage bani. 10 mii, se arată în stenogramele publicate de sursa citată.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img