marți, 16 aprilie, 2024

Cum arăta Irina Rimes înainte să devină vedetă. Nimeni nu ar recunoaște-o

Distribuie:

Publicat:

A crescut la țară și a pornit de la zero în drumul către celebritate. Mutatul la București a băgat-o în depresie. Trei luni nu a ieșit din casă decât să își cumpere alimente. A mâncat multă vreme numai hrișcă, apoi piesa ”Visele” a propulsat-o în topurile muzicale naționale și internaționale. Deși de-a lungul vremii artista ne-a oferit imagini cu ea de la începuturi, în noua imagine oferită de un colaborator de-al său pare total schimbată. Un om de televiziune de peste Prut a oferit-o presei.

Irina Rimes, de nerecunoscut înainte să devină o mare vedetă în România

La cei 29 de ani ai săi, Irina Rimes poate spune că a trăit cât alții într-o viață. Și-a păstrat, totuși, inocența copilăriei. Însă, sub masca de fetiță se ascunde o adevărată luptătoare. Încă de mică a avut un vis: de a deveni un artist complet. Niciodată nu a crezut că viața îi va îndeplini dorința.

„În Moldova, să devii cântăreață e un moft. Cine își permitea putea. Eu nu îmi permiteam”, spunea cântăreața într-un interviu pentru Kanal D.

 

Ea a reușit să ajungă exact acolo unde și-a dorit. Ceea ce a rămas este modestia. Solista nu vrea nici acum să se laude cu reușitele ei, însă, pentru o tânără care a venit doar cu o valiză cu haine în București, a reușit imposibilul: a semnat cu o casă de discuri din Franța. Asta nu a făcut-o să își piardă capul, dimpotrivă, muncește și mai mult și spune că acesta este secretul reușitei.

Așadar, până aici a fost cale lungă, pornită din Republica Moldova. EL Radu, om de televiziune şi de radio, dar şi cântăreţ şi compozitor de peste Prut, a avut câteva lucruri de spus despre începutul vedetei, într-un interviu pentru Click!.

Cu ce piesă a debutat solista?

„A fost demult, cred că era prin 2008 sau 2009, participam des cu ea pe la festivaluri, concursuri naţionale. Avea o aură artistică specială, chiar dacă era o aură crudă, nelucrată”, spune acesta, fiind întrebat cum a cunoscut-o pe Irina Rimes.

„Eu debutam atunci ca artist şi eram la un concert, prin nordul ţării, Irina cântase nişte coveruri, din câte ţin minte, aveam un demo şi i l-am arătat. Ţin minte, parcă a fost ieri, era piesa ei de debut, “M-ai pierdut”. Cu piesa aia ea a dat lovitura. Melodia a intrat pe radio, la mai multe posturi de top. Avea chiar de pe atunci un timbru al ei, specific”, a spus acesta mai multe despre debut.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img