duminică, 28 aprilie, 2024

Ce compusi ar trebui sa regasim pe eticheta produselor bio pentru protectia solara

Distribuie:

Publicat:

Ceaiul, indiferent ca e rosu, alb sau verde, aduce pielii un aport de minerale si antioxidanti care face pielea mai fina si mai ferma. Specialistii vorbesc despre ingredientele pe care ar trebui sa le regasim pe eticheta produselor bio care promit sa ne protejeze pielea de agresivitatea razelor soarelui.

Daca in vara asta visezi la o piele stralucitoare, dar protejata, hranita si hidratata, ia aminte la ce produse de protectie solara sa apelezi. Acestea ar trebui sa contina compusii esentiali care hidrateaza si lupta impotriva petelor solare.

Vitamine si ingrediente care bareaza soarele Pruna Kakadu Acerola Vitamina C
stiai ca polifenolii care se gasesc in ceai ajuta la prevenirea formarii radicalilor liberi? si unde mai pui ca acestia exercita un efect protector impotriva nocivelor raze UVA. Ceaiul, indiferent ca e rosu, alb sau verde, aduce pielii un aport de minerale si antioxidanti care face pielea mai fina si mai ferma. 

Complexul nutritiv compus din ulei de masline, ulei de argan si unt de Shea hraneste si hidrateaza in profunzime pielea. Uleiul de argan organic elibereaza antioxidanti puternici pentru o protectie suplimentara, remineralizeaza pielea, o hraneste si ii un aspect neted si suplu; Untul de Shea exercita o functie nutritiva, de tonifiere si o actiune emolienta. Complex Anti-imbatrânire – produs prin combinarea uleiului de masline, a coriandrului si a piperului negru efectueaza o actiune de blocare radicalilor liberi care sunt stimulati de expunerea la soare.

Produsele de protectie solara care folosesc exclusiv filtre solare fizice, cum ar fi Dioxidul de Titan si Oxidul de Titan, permit o protectie activa si in conditii de siguranta. Extractul de Pruna Kakadu este bogat in vitamina C, obtinuta prin procesul de osmoza. ”Asadar aceasta este pura, stabila si activa, iar in asociere cu extractul de Acerola, creste exponential eficienta acesteia”, ne explica Diana Marandiuc, Trainer Naturys România, potrivit adevarul.ro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img