duminică, 5 mai, 2024

Ce nu face Liviu Vârciu de Înălțarea Domnului. Prezentatorul TV, sfat pentru fanii săi: “Este păcat”

Distribuie:

Publicat:

Astăzi se sărbătorește Înălțarea Domnului, fiind notată în calendarul ortodox cu cruce roșie. Bineînțeles, această zi specială a venit și cu o serie de tradiții și obiceiuri pe care numeroase persoane le respectă, inclusiv Liviu Vârciu. Iată ce nu face sub nicio formă azi prezentatorul TV, dar și ce sfat le-a dat fanilor săi din mediul online!

Fiind o sărbătoare cu cruce roșie în calendarul ortodox, astăzi nu se fac numeroase lucruri, mai ales dacă vorbim de treburile casnice. Prin urmare, pentru a nu fi urmărit de ghinion este bine să le respecți, așa cum face și Liviu Vârciu.

Ce nu face Liviu Vârciu de Înălțarea Domnului

Astăzi, Liviu Vârciu nu și-a mai făcut apariția în mediul online cu glumele sau bancurile în program, ci din contră, cu un sfat prietenesc pentru toți cei care-l urmăresc și îndrăgesc în mediul online.

Mai concret, prezentatorul TV le-a povestit fanilor că astăzi este sărbătoare cu cruce roșie și nu este bine să se facă treburi casnice, astfel că i-a sfătuit să-i urmeze exemplul și să nu cumva să facă curățenie în casă, fiind un prilej bun pentru odihnă.

"Dragilor, să aveți o zi binecuvântată azi. Nu faceți curat că este păcat. Așa că stați frumos acasă și relaxați-vă", le-a spus Liviu Vârciu fanilor de pe Instagram-ul personal.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img