sâmbătă, 18 mai, 2024

Fiica Adrianei Iliescu, șefă de promoție la absolvirea liceului. Eliza se va înscrie la două facultăți

Distribuie:

Publicat:

Fiica Adrianei Iliescu nu mai este fetița de altădată, ci e proaspătă absolventă de liceu. Eliza Iliescu a terminat ciclul liceal, dar nu oricum, ci ca șefă de promoție. Tânăra a decis deja ce va studia mai departe.

Fiica Adrianei Iliescu, cea mai vârstnică româncă care a devenit mamă, a fost șefă de promoție la absolvirea liceului. Eliza Iliescu a dezvăluit deja ce planuri are pentru viitor. Se pare că va urma două facultăți în paralel.

Fiica Adrianei Iliescu, Eliza, a absolvit liceul șefă de promoție
La vârsta de 17 ani, Eliza a fost șefă de promoție la absolvirea cursurilor liceului „Dimitrie Paciurea”. Adolescenta a făcut declarații pe această temă, dar nu a vrut să dezvăluie media generală exactă pe care a avut-o. Totuși, a menționat că este o medie de „peste 9.50”.

„Nu-mi place să mă laud cu asta! Așa că nu vă voi spune exact media mea generală. Să zicem că e de peste 9.50!”, a Eliza Iliescu, pentru impact.ro.

Deși este cunoscută la nivel național, Eliza nu se consideră vedetă și vrea ca oamenii din jurul ei să o trateze ca pe un om normal.

„Nu m-am considerat niciodată, așa cum spuneți dumneavoastră, o mică-vedetă. Dimpotrivă am fost și sunt un om normal. Colegii și profesorii mei așa cred că m-au privit. Și eu la fel pe ei, ca pe niște oameni normali. Uneori, însă, am aflat că există și excepții. Nu-mi face nicio plăcere să vorbesc despre asta și vreau ca lumea să mă considere un om normal, așa cum îi văd și eu pe cei din jurul meu”, a explicat Eliza Iliescu.

Eliza Iliescu va studia la două facultăți în paralel
Deși încă mai are de trecut prin probele examenului de Bacalaureat, fiica Adrianei Iliescu nu își face griji la acest aspect. Tânăra deja se gândește la facultățile pe care le va urma, având în vedere că a decis deja că se va înscrie la cursurile Facultății de Litere, dar și la Filosofie.

„Nu am luat niciun moment în calcul varianta de a studia în străinătate. Așa că m-am oprit asupra a două variante. Este vorba despre Facultatea de Litere, dar și de cea de Filosofie. Am decis să urmez modelul mamei și cum ea a fost profesoară, asta vreau să fac și eu! Realizez că nu va fi simplu, mai ales că voi încerca să le urmez în paralel, dar îmi doresc să încerc să fac asta! Și să calc pe urmele mamei”, a mai declarat aceasta, pentru sursa mai sus menționată.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img