duminică, 19 mai, 2024

Ce s-a aflat despre femeia care s-a sinucis cu copiii. Prietena ei a făcut dezvăluirea

Distribuie:

Publicat:

Apar informații noi despre tânăra mamă care s-a aruncat de pe un bloc cu 10 etaje, împreună cu cei doi copii ai ei. Cazul a cutremurat întreaga țară și i-a șocat pe locatarii blocului în care s-a petrecut tragedia. În spațiul public s-a vorbit despre o posibilă depresie a tinerei mame, însă prietena ei spune altceva.

Ce s-a aflat despre femeia care s-a sinucis cu copiii

Mama care s-a aruncat împreună cu copiii de pe un bloc cu 10 etaje din Timișoara urma să se recăsătorească cu fostul ei soț, tatăl celor doi copii. Femeia avea 32 de ani, absolvise studiile Facultății de Psihologie, lucra ca agent imobiliar și locuia, de o lună, cu mama ei.

Potrivit Antena 3, prietena cea mai bună a Iulianei spune că aceasta nu suferea de depresie. Ea avea o relație cu tatăl copiilor încă de la 15 ani. Bărbatul a fost cel care a înaintat divorțul în 2020, ea nedorindu-și separarea.

Se pare că la jumătatea lunii aprilie, bărbatul de 36 de ani care lucrează în Austria, a revenit în țară s-a împăcat cu Iuliana. Cei doi au depus actele pentru căsătorie la Primăria Timișoara, în data de 19 aprilie. Peste câteva săptămâni urmau să revină în fața ofițerului de Stare Civilă pentru a se recăsători.

Cei doi ar fi avut, în ultima vreme, mai multe discuții legate de copii, însă cu toate astea apropiații spun că femeia nu era în depresie. După divorț încercase să-și refacă viață cu un alt bărbat, însă nu a fost cu succes.

Se pare că toată viața i-a plăcut să simtă stabilitate din partea unui bărbat și aceasta era și cea mai mare frică a ei, că o să rămână fără stabilitate cu doi copii.

Filmul tragediei din Timișoara

În fiecare dimineață, tânăra mamă își ducea copiii la grădiniță. De această dată, a oprit mașina pe o trecere de pietoni, a sunat insistent la interfonul unui bloc, până când cineva i-a deschis. A spus că și-a uitat cartela, deși ea nu locuia în acel imobil. A urcat până la etajul 10, iar acolo s-a întâmplat tragedia. În ciuda eforturilor medicilor, femeia și copiii nu au putut fi salvați. Anchetatorii urmează să stabilească pas cu pas traseul femeii. Se iau în calcul două ipoteze: nu a vrut ca cei doi copii să crească fără mamă, sau a vrut să se răzbune pe fostul ei soț.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img