vineri, 17 mai, 2024

Ce suplimente iau vedetele pentru a avea o piele stralucitoare

Distribuie:

Publicat:

Stiinta a dus la descoperirea substantelor de care are nevoie organismul pentru a functiona perfect, iar remediile naturiste s-au dovedit a fi foarte eficiente in acest scop.

Astfel ca vitaminelemineralele si suplimentele au devenit foarte populare, inclusiv in randul vedetelor. Iar cand vine vorba de o piele frumoasa si sanatoasa, acestea folosesc unele remedii care ofera pielii nutrientii de care are nevoie.

Asa cum probabil ai auzit de foarte multe ori, frumusetea vine din interior. Daca organismul tau beneficiaza de elemente esentiale care au rolul de a proteja si hrani pielea, unghiile si parul, atunci rezultatele se vor vedea la exterior. Iata cateva dintre suplimentele pe care starurile le iau regulat pentru a avea tenul stralucitor, potrivit wellandgood.com:

Jennifer Aniston

Starul din serialul de succes “Friends” nu doar ca a inspirat o generatie intreaga sa-si faca celebra tunsoare “Rachel” in anii ’90, dar in prezent este o sursa de inspiratie si in ceea ce priveste o piele impecabila. Dar care este secretul sau? Se pare ca actrita bea colagen. Aceasta consuma o bautura pe baza de colagen despre care spune ca are beneficii uimitoare. “Am observat o diferenta majora. Unghiile mele sunt mai rezistente, iar pielea are un aspect sanatos.”, a declarat Jennifer.

Veronica Webb

Supermodelul Veronica Webb foloseste suplimente de noua generatie.

Acestea poarta denumirea TA-65 si au capacitatea de a proteja telomerii, ceea ce previne deteriorarea cromozomilor. Telomerii sunt precum o carcasa protectoare la finalul fiecarui sir de ADN, precum bucatica de plastic de la capatul fiecarui siret. “Asa cum un pulover incepe sa se desire pe masura ce se invecheste, la fel telomerii slabiti pot duce la deteriorarea ADN-ului”, spune Veronica. Iar vitaminele pe care vedeta la ia au rolul de a preveni degradarea telomerilor care protejeaza ADN-ul.

Miranda Kerr

Supermodel si detinatoare a unui brand de cosmetice naturale, Miranda Kerr se bazeaza pe proprietatile deosebite ale unui supliment originar din tara sa natala, Australia. Este vorba despre sucul obtinut din fructul noni. Miranda spune ca bea suc de noni de la varsta de 13 ani, fiind si un ingredient de baza in cosmeticele sale naturale. “Este in mod sigur cheia sanatatii mele si motivul pentru care pielea mea arata astfel”, a declarat supermodelul.

sursa: eva.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img