joi, 2 mai, 2024

Cum a slabit Cori Gramescu 40 de kilograme

Distribuie:

Publicat:

Pana la 18 ani, antrenoarea de fitness Cori Gramescu nu a facut deloc sport, iar alimentatia zilnica era bazata aproape exclusiv pe preparate de la fast-food.

 „Mancam foarte mult cantitativ si nici nu aveam un program sanatos de mese. Cel mai mult ajunsesem sa cantaresc 86 de kilograme, la o inaltime de 1.68 metri”, a declarat antrenoarea.

“Pana cand nu am inteles ca trebuie sa fac o schimbare permanenta, lucrurile nu au mers prea grozav”, a declarat antrenoarea de fitness pentru gandul.info.

”Ca sa slabesti, nu ai nevoie de diete complicate. Pentru ca rezultatele sa fie cele pe care ti le-ai dorit, trebuie sa ai perseverenta si sa stii sa alegi si sa prepari alimentele cat mai natural posibil”, spune Cori Gramescu.

Ca sa isi accelereze scaderea in greutate, antrenoarea a tinut mai intai regim si apoi a introdus sportul in procesul de slabire. „Atunci cand vrei sa slabesti, cel mai important aspect este cel alimentar. Sportul are rol de sustinere in timp a procesului si este un factor de mentinere a motivatiei. Astfel am reusit sa slabesc pana la 47 de kilograme in doi ani si ceva”, indica aceasta. 

Specialista in fitness a preferat manca de patru-cinci ori pe zi. Dieta era bazata pe cat mai multe legume, carne slaba, uleiuri sanatoase, nuci crude si lactate, care erau incluse in regim doar cateva zile pe saptamana. „Mergeam si la sala regulat, de doua-patru ori pe saptamana, si faceam antrenamente cu greutati”, adauga antrenorul. 

Desi a ajuns la greutatea mult visata, antrenorul isi monitorizeaza in permanenta greutatea, face sport si mananca trei mese principale pe zi si o gustare.

sursa: one.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img