duminică, 19 mai, 2024

Cele mai intalnite greseli in dietele de slabit

Distribuie:

Publicat:

Incerci sa scapi de kilogramele in plus, dar dieta nu da rezultatele pe care ti le doresti? Este posibil sa faci cateva greseli de alimentatie care sa te impiedice sa ajungi la greutatea dorita.

Nimic mai gresit! Prima masa este cea mai importanta si, tocmai de aceea, trebuie sa fie si cea mai consistenta, dar sa contina alimente usor digerabile. Poti manca branzeturi slabe, legume, oua fierte sau cereale integrale. In lipsa mesei de dimineata, nu vei face decat sa tinzi sa mananci mai mult pe parcursul zilei.

Intr-adevar, fructele sunt sanatoase si, cum alimentatia este mai stricta in timpul unei diete, de cele mai multe acestea sunt solutia perfecta pentru a-ti satisface nevoia de a manca ceva dulce.Trebuie, insa, sa te asiguri ca mananci numai fructe cu un indice glicemic scazut, precum merele si perele, si sa limitezi consumul acelora bogate in zahar, precum pepenii, ananasul sau bananele.

Regimurile de slabit interminabile slabesc organismul, cu atat mai mult daca nu au fost recomandate de un medic, caci avem nevoie de o alimentatie variata. Este important sa iei pauze lungi de la terminarea dietei pana la reluarea acesteia si sa incerci sa te mentii. Solutia este sa mananci putin din fiecare categoria de alimente, sa ai un program fix de masa si sa incluzi miscarea in rutina ta zilnica.

Buna pentru functionarea intregului organism, dar si pentru detoxificare, apa este esentiala in timpul curelor de slabit, pentru rezultatele cat mai bune. In schimb, aportul insuficient accentueaza senzatia de foame si produce deshidratare. Inlocuirea apei cu sucuri naturale este de evitat, fiindca acestea, prin continutul ridicat de zahar, aduc un plus de calorii in organism, care se vor acumula sub forma de grasime. Pentru a face mai placut consumul de apa, ii poti adauga si cateva felii de lamaie, care, in plus, o vor alcaliniza. sursa: clickpentrufemei.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img