sâmbătă, 4 mai, 2024

Cine este Denis, românul în vârstă de 33 de ani care a murit în războiul din Ucraina

Distribuie:

Publicat:

Războiul dintre Ucraina și Rusia este devastator, iar mai multe familii sunt acum îndurerate. Denis Morăraș, în vârstă de 33 de ani din Cernăuți, s-a stins din viață în Ucraina asta după ce a luptat împotriva trupelor rusești. Iată când va fi înmormântarea!

 

Războiul dintre Rusia și Ucraina a lăsat mai multe victime, iar în familiile sunt îndurerate. Mai multe orașe din nou Ucraina au fost devastate de trupele rusești, iar ucrainenii au fost cei care au luptat până în ultimul moment.

Cine este Denis, românul care a murit în războiul dintre Rusia și Ucraina

Denis Morăraș, un tânăr de 33 de ani din orașul Cernăuți, s-a stins din viață chiar pe câmpul de luptă. Tânărul a luptat până în ultimul moment cu trupele rusești, însă din păcate, acesta a murit, iar familia și apropiații sunt devastați de durere.

Vestea tragică a venit de la Administrația Liceului Nr. 6 "Alexandru cel Bun'' din Cernăuți, instituția pe care tânărul o absolvise. Aceștia au făcut anunțul tragic într-un comunicat pe rețelele de socializare.

„A plecat în eternitate la vârsta de 33 de ani… În luptele împotriva agresorului rus și-a dat viața românul din Cernăuți (suburbia Roșa Stânca), fostul absolvent al instituției noastre de învățământ, Denis Morăraș.

Este o pierdere ireparabilă pentru familie, rude și toți acei ce l-au cunoscut. Luminoasă îi este amintirea, eternă fapta lui eroică. Administrația liceului Alexandru cel Bun, cadrele didactice, părinții și elevii exprimă sincere condoleanțe familiei și rudelor îndurerate”, se spune în comunicatul liceului publicat pe Facebook.

Când va fi înmormântat Denis

Tânărul în vârstă de 33 de ani va fi înmormântat vineri, 10 iunie, la ora 12:00, în Cimitirul Central al orașului Cernăuți. Denis Moraraș a luptat ultimul moment împotriva tuturor trupelor rusești. Tânărul era absolvent al Liceului nr. 6 '' Alexandru cel Bun", iar cadrele didactice își exprimă profund durerea și au transmis condoleanțe familiei îndurerate, dar și rudelor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img