sâmbătă, 25 mai, 2024

Ciolacu, atac împotriva celor de la USR: ‘USR a cumpărat vaccinuri cât pentru trei Românii şi noi trebuie să plătim un miliard de euro’

Distribuie:

Publicat:

Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat că USR nu este adversar politic, el s-a adresat acestui partid „ca act guvernamental pe care l-au avut în cele două guverne de dreapta salvatoare ale României care ne-au dus la cea mai mare datorie publică şi la un dezastru economic”, informează News.ro.

„Nu am spus acest lucru. Eu m-am adresat la USR ca act guvernamental pe care l-au avut în cele două guverne de dreapta salvatoare ale României care ne-au dus la cea mai mare datorie publică şi la un dezastru economic şi la o gestionare a pandemiei. Ce să mă adresez la AUR, când USR a cumpărat vaccinuri cât pentru trei Românii şi noi trebuie să plătim un miliard de euro? M-aş adresa, dar nu au apucat să facă nimic. Ce să facă?”, a afirmat Marcel Ciolacu, întrebat sâmbătă la Bacău dacă se adresează USR ca adversar politic şi de ce consideră că USR este principalul adversar politic al PSD.

Continuarea pe stiriepsurse.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img