luni, 20 mai, 2024

Claudia Pătrășcanu, primele imagini cu apartamentul din Constanța

Distribuie:

Publicat:

Claudia Pătrășcanu (43 de ani) și fiii ei, Gabriel (7 ani) și Nicholas (5 ani), s-au mutat din Bolintin-Vale în Agigea, în vara anului 2019, după divorțul solistei de Gabi Bădălău (34 de ani). După aproape 3 ani în care a locuit cu mama ei, artista și-a cumpărat un apartament în Constanța.
 Claudia Pătrășcanu, primele imagini cu apartamentul din Constanța
 

Pentru a-și decora locuința, Claudia a apelat la ajutorul unui designer de interior, căruia i-a mulțumit pentru rezultatul final: „Aștept cu nerăbdare să dorm în patul ăsta! Am cel mai frumos dormitor! Cea mai frumoasă cameră! Exact cum mi-am dorit-o! Ai creat un loc și pentru mine. Ești cea mai grozavă!”.
 În mai 2022, Gabi Bădălău a spus ce relație are cu solista la aproape 3 ani de la despărțire. „E foarte defectuoasă. E o fire foarte conflictuală. Nu înțeleg, sunt uimit și șocat de atitudinea Claudiei, de atitudinea avocaților. Nu înțeleg răutatea pe care o are asupra mea de a mă decădea din drepturi, de a mă omorî mai are să zică. Îmi face plângeri zilnic sau săptămânal, inclusiv duminică, când am avut un eveniment în familie (n.red.: nunta surorii lui, Sabina), a sunat la 112 pentru o prostie. Sunt obișnuit cu plângerile Claudiei. Că nu duc copiii acasă, cu toate că aveam un acord să aduc copiii luni”, a declarat Gabi Bădălău la „Xtra Night Show”, potrivit Spynews.
 

„Claudia e bipolară. Are dublă personalitate. Încerc să fiu foarte civilizat și foarte diplomat cu ea. Eu am formulat o cerere, o tranzacție, la începutul dosarului. Tot spune că nu-i dau divorțul, de parcă ar fi un obiect, am făcut acea tranzacție care era în avantajul său și al copiilor, dar nu a acceptat-o”, a completat.
 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img