vineri, 10 mai, 2024

Cornel Palade, adevărul despre viața fiicei sale, Ada, în Anglia: „Nu am bani să îi plătesc chiria. O ajută statul”

Distribuie:

Publicat:

Ada, fata lui Cornel Palade, nu a plecat de drag din România. După un incident pe care l-a avut cu un șofer în trafic, în urma căreia agresorul nu a pățit nimic, fiica actorului a hotărât să plece definitiv din România.

Cornel Palade: „Pandemia ne-a dat peste cap pe toți”

Ada a scris la un moment dat un text mai amplu pe Facebook în care a expus motivele plecării sale din țara noastră. Acum, Cornel Palade a vorbit și el despre cum a aflat de decizia fiicei sale și cum se descurcă aceasta în Londra.

Cornel Palade a povestit în emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV că el nu a aflat despre plecarea fiicei sale în Londra, ci două zile mai târziu. Nevasta lui i-a spus că Ada a plecat.

Actrița i-a zis apoi tatălui ei că a refuzat să îi spună despre această intenție pentru că se gândea că probabil se va opune mutării sale în Marea Britanie.

„A venit pandemia asta care ne-a dat peste cap pe toți. Am fost supărat când copilul meu a plecat. Mi-a spus că dacă mi-ar fi spus n-aș fi fost de acord să plece”, a declarat Cornel Palade la Prima TV.

„Eu nu am bani să-i plătesc chiria”

„Foarte mulți copii au plecat pentru că nu-și văd rostul aici. Fata mea nu și-a putut împlini rostul aici. Au zis, ce, mă, asta e fata lui Palade.

Eu am câștigat niște bani ca să pot trăi. E o vorbă extraordinară: am ajuns să plângem după vremurile de care ne plângeam.

Mi-a zis: dacă tu ditai Cornel Palade stai acasă, ce o să fac eu în țara asta? Sigur, eu nu am bani să îi plătesc chiria. Chiria e scumpă la Londra. O ajută statul englez, pentru că e foarte bună ea”, a adăugat îndrăgitul comediant.

Colegul de scenă a spus că acum se ocupă de divertisment la înmormântări, glumind în stilul său caracteristic.

„M-am apucat acum de altceva. Fac divertisment la morți. 60 de euro, trei sferturi de oră. Dacă vrea cineva un bocet… Am bocete frumoase. Am ceva apoi la 150 de euro bocet cu aruncat în groapă”, a completat actorul.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img