sâmbătă, 2 martie, 2024

Clementa judecatorilor huseni: barbat acuzat de 2 fapte, plasat sub control judiciar

Distribuie:

Publicat:

Polițiștii hușeni au reținut un bărbat din comuna Hoceni, județul Vaslui, bănuit de săvârșirea mai multor infracțiuni de violare de domiciliu, distrugere, amenințare și ultraj contra bunelor moravuri.

Polițiștii Secției de Poliție 4 Huși din cadrul Poliței Municipiului Huși, au probat activitatea infracțională a unui bărbat în vârstă de 52 de ani, bănuit de comiterea mai multor infracțiuni de violare de domiciliu, distrugere, amenințare și ultraj contra bunelor moravuri.

 În urma cercetărilor efectuate, polițiștii hușeni au stabilit că, în data de 17 mai 2021, bărbatul bănuit de comiterea infracțiunilor ar fi pătruns fără drept în curtea locuinței unei persoane în vârstă de 59 de ani din satul Deleni, comuna Hoceni, județ Vaslui.

De asemenea, în data de 18 iulie 2021, acesta ar fi pătruns fără drept în curtea locuinței unui femei în vârstă de 25 de ani,  ocazie cu care ar fi spart mai multe geamuri, ar fi adresat amenințări la adresa acesteia și ar fi distrus o porțiune din gardul despărțitor al locuințelor.

 În urma probatoriului administrat, în cursul zilei de 19 iulie, poliţiştii hușeni l-au reținut pe bărbatul de 52 de ani, pentru o perioadă de 24 de ore.

Ulterior, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar, pentru 60 de zile.

 

Cercetările sunt continuate de către polițiștii bârlădeni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a persoanelor implicate.      

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img