duminică, 25 februarie, 2024

Politistii barladeni au retinut un minor

Distribuie:

Publicat:

Polițiștii bârlădeni au reținut un minor, din comuna Băcani, județul Vaslui, bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie comisă în municipiul Bârlad.

Polițiștii  Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Bârlad au probat activitatea infracțională a unui minor, în vârstă de 16 ani, bănuit de comiterea  infracțiunii de tâlhărie.

 În urma cercetărilor efectuate, polițiștii bârlădeni au stabilit că, în data de 07 iunie 2021, o persoană necunoscută, de sex masculin, însotiță de alte două persoane tot de sex masculin, ar fi deposedat, prin violență, o femeie în vârstă de 86 de ani, de bunuri de valoare pe care aceasta le avea asupra sa. 

În urma probatoriului administrat, în cursul zilei de ieri, 20 iulie a.c., poliţiştii bârlădeni i-au identificat pe cei 3 minori, cu vârste cuprinse între 13 și 16 ani. Unul din aceștia a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore.

În cursul zilei de astăzi, acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, cu propunerea luării măsurii arestării preventive. 

Cercetările sunt continuate de către polițiștii bârlădeni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a persoanelor implicate.      

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img