luni, 29 aprilie, 2024

Compania aeriană care le oferă prețuri speciale românilor afectați de anularea curselor cu Blue Air. De la cât pornesc tarifele

Distribuie:

Publicat:

Blueair a ajuns, azi, în atenția presei, după ce a anulat toate zborurile din România. Compania a creat o situație de criză, pe care însă, a salvat-o o altă companie aeriană, care le-a pus românilor la dispoziție zboruri la tarife speciale.

După haosul creat de anunțul companiei Blue Air, care spune că anulează toate zborurile, o altă companie aeriană le sare în ajutorul pasagerilor afectați de această situație neprevăzută. Aceștia le-au pus la dispoziție românilor bilete la prețuri speciale.

Compania aeriană care salvează situația de criză creată de Blueair

Compania aeriană Ryanair este una dintre cele mai mari din Europa și s-a oferit să sară în ajutorul persoanelor afectate de anularea curselor de către compania Blueair. Aceștia au venit cu ideea de a le pune la dispoziție bilete la prețuri speciale, care pornesc de la 50 de euro, începând de marți.

Potrivit mesajului pe care l-a trimis compania, aceștia se simt în rolul de salvatori ai industriei aeriene din Europa:

„Ryanair salvează din nou ziua cu tarife de salvare de la doar 49,99 euro pentru a găzdui clienţii afectaţi de bruscă a operaţiunilor Blue Air. În timp ce Blue Air zborurile în toată Europa, Ryanair continuă să opereze un program complet cu peste 3.000 de zboruri zilnice”, a declarat Dara Brady, directorul de marketing Ryanair.​​

Românii trebuie să se grăbească cu rezervările călătoriilor

Românii afectați de această situație neprevăzută în care i-a pus Blueair, pot să își achiziționeze bilete la prețuri speciale, care încep de la 50 de euro, pentru călătoriile de până la data de 31 octombrie. Reducerea, însă, se poate aplica doar în cazul în care aceștia fac o rezervare până la data de 9 septembrie.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img