sâmbătă, 18 mai, 2024

Concertul lui Tzancă Uraganu, oprit de mascații din Bihor

Distribuie:

Publicat:

Tzancă Uraganu avea de susținut un concert de zile mari sâmbătă într-o comună din județul Bihor, însă petrecerea a fost întreruptă de mascați. Cântărețul a fost verificat de către oamenii legii, iar din cauza mai multor nereguli găsite acum e nevoit să plătească o amendă uriașă. 

Manelistul Tzancă Uraganu a fost nevoit să-și întrerupă concertul pe cale îl avea de susținut sâmbătă în localiatea Budureasa din județul Bihor. Cântărețul fusese invitat să cânte la un club din comună, iar încă de o lună vestea că Tzancă Uraganu va veni la concert a pus localnicii pe jar.

Tzancă Uraganu, nevoit să plătească o amendă de 200.000 de lei. Concertul artistului, oprit de mascații din Bihor
Sute de persoane au venit să-l asculte pe manelist și să-l vadă, însă neinvitați au fost mascații și echipajele de polițiști și jandarmi care au ajuns la scurt timp în clubul unde se desfășura concertul.

Toți cei prezenți au fost legitimați de către oamenii legii, iar organizatorii evenimentului au fost verificați la încasările din casele de marcat, dar și cu privire la contractele de muncă ale angajaților.

Nici Tzancă Uraganu nu a scăpat, asta deoarece manelistul a fost și el verificat, însă s-a dovedit că nu avea niciun document pentru angajații săi. Cei 11 membrii ai cântărețului lucrau ”la negru”, motiv pentru care Tzancă Uraganu s-a ales cu o amendă de 200.000 de lei din partea inspectorilor Inspectoratului Teritorial de Muncă.

Oraganizatorii au fost și ei sancționați cu 50.000 de lei
Pentru neregulile găsite, organiatorii au fost și ei sancționați cu suma de 50.000 de lei de către reprezentații ISU Crișana, deoarece nu aveau nici autorizație de incendiu în clubul în care se desfășura concertul. Au mai primit și 1200 de lei amendă de la inspectorii sanitari-veterinari pentru lipsa autorizației DSVSA.

După cum prevede legislația, cei sancționați pot să plătească jumătatate din amendă dacă vor face plată în termen de 15 zile. După vizita oamenilor legii, manelistul nu a oprit concertul, iar petrecăreții au continuat distracția.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Bihor, comisarul șef Alina Fărcuța, controlul a avut loc în cadrul unei acțiuni comune a polițiștilor, a actelor ilicite de comerț, dar și a evaziunilor fiscale a muncii la negru, cât și pentru menținerea climatului de ordine și liniște publică în rândul comunităților locale.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img