sâmbătă, 4 mai, 2024

”Nu trebuia să particip”. Laurențiu Reghecampf, despre reînnoirea jurămintelor cu Anamaria Prodan. Antrenorului îi pare rău că i-a dat speranțe

Distribuie:

Publicat:

Laurențiu Reghecampf regretă faptul că i-a dat speranțe false Anamariei Prodan, cu toate că știa că mariajul lor ajunge la final. Antrenorul a precizat că ar fi trebuit să se separe de vedetă înainte ca aceasta să facă evenimentul de reînnoire a jurămintelor.

Anul trecut, în luna iunie, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan și-au reînnoit jurămintele în fața lui Dumnezeu, după 15 ani de iubire. Cei doi au merg în Biserică, acolo unde li s-a făcut o slujbă, însă antrenorul susține că regretă că a participat la acest eveniment.

Laurențiu Reghecampf vorbește despre reînnoirea jurămintelor cu Anamaria Prodan

El a mărturisit într-o emisiune TV că a fost luat prin surprindă, că de fapt Anamaria Prodan a organizat totul și ar fi fost o surpriză din partea lui, deși el știa clar ce are de făcut și anume să anunțe divorțul de cea care i-a fost soție atâția ani.

Laurențiu Reghecampf susține că regretă acum că i-a dat impresia că totul e bine între ei, deși existau certuri și neînțelegeri, și precizează că ar fi trebuit să pună punct relației cu Anamaria Prodan încă de la episodul cu Dan Alexa, atunci când antrenorul și-a dat seama că soția lui l-ar fi înșelat.

”Nu cred că trebuie să ai curaj să divorțezi, nu suntem la pușăcărie, nu e nimeni obligat să stea cu altcineva doar dacă ai curaj. Simplul fapt că nu mă mai înțelegeam cu Ana și am avut parte de foarte multe evenimente. Regret că i-am dat impresia că totul e ok, nu trebuia să particip la acel eveniment. În momentul în care am decis să pun punct relației cu Ana, a fost momentul când ea a avut acel incident, și mi-a explicat acel eveniment în trei sau patru variante. Mi-am dat seama că sunt mințit, mi-am dat seama că nu e ok”, a spus Laurențiu Reghecampf.

Laurențiu Reghecampf avea o relație cu Corina Caciuc

Deși era împreună cu Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf avea o relație și cu Corina Caciuc, femeia de care se îndrăgostise și cu care își vedea viitorul împreună. Cu toate că s-au adus multe acuzații și la adresa iubitei antrenorului, cei doi au continuat să-și vadă de relația lor, iar acum sunt cei mai fericiți.

În urmă cu două săptămâni a venit pe lume fiul Corinei Caciuc și al lui Laurențiu Reghecampf, Liam, iar bucuria a fost uriașă pentru cei doi părinți. Aceștia și-au dorit foarte mult un copil, iar visul li s-a îndeplinit.

Laurențiu Reghecampf susține că e un bărbat mândru și fericit, iar cu toate că e implicat într-un divorț, el se bucură de tot ce a primit și de oamenii dragi din viața sa.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img