marți, 21 mai, 2024

Copil mutilat cu nuiaua de tatal sau. Barbatul a fost eliberat la scurt timp dupa ce a fost arestat. Motivul pentru care si-a agresat fiul intr-un mod brutal este halucinant

Distribuie:

Publicat:

Aproape ca si-a mutilat copilul cu nuiaua, dar a fost lasat acasa! Dupa 24 de ore petrecute dupa gratii, tatal banuit de rele tratamente pentru ca si-a lovit copilul de i-au ramas urme pe tot corpul, tatal unui copil in varsta de 9 ani a fost retinut de politisti si plasat in arest. Autoritatile au fost anuntate chiar de mama baiatului, care, socata de ranile pe care le-a descoperit pe corpul fiului sau, a sunat la 112. Acum insa, dupa 24 de ore petrecute in arest, agresorul se poate intoarce acasa. El l-a convins pe procuror ca isi regreta fapta.

“O prostie omeneasca si o greseala pe care nu trebuia sa o fac”, spune tatal

“Zic, asa se bate un copil cu nuiaua? Apoi mi-a zis ca ma ia si pe mine la bataie, daca vreau sa inteleg mai multe ma ia si pe mine la bataie”, a declarat mama copilului.

Doar ca urmele greselii le poarta fiul sau! Baiatul de 9 ani a indurat o bataie crunta de la tata, dintr-un motiv halucinant: nu ar fi inchis poarta si, baut fiind, omul recunoaste ca si-a pierdut mintie.

“Am decis ca asa ceva nu se tolereaza, nu se accepta asa ceva de catre nicio mama care iubeste copiii si uraste violenta”.

Femeia era la serviciu cand s-a intamplat totul. Imediat ce a descoperit groaznica fapta a sotului, mama baiatului l-a reclamat la politie.

Lorena Radu, purtator de cuvant IPJ Arad –  polistii au fost sesizati ca un barbat de 48 de ani ar fi aplicat propriului copil mai multe lovituri la nivelul fetei si trupului. In cauza s-a intocmit dosar penal pt violenta in familie.

Dupa 24 de ore petrecute dupa gratii, tatal a fost lasat sa plece acasa, sub control judiciar. De iertat pare sa-l fi iertat si sotia.

“Ma gandesc ca el regreta ce a facut, a avut putine iesiri de felul acesta, cu copilul asta e pentru prima data”.

sursa: Stirile Kanal D

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img