miercuri, 15 mai, 2024

Criminalul Claudiei si-a aflat sentinta! Tanara de 19 ani a fost injunghiata in inima si ingropata intr-o padure din Valcea

Distribuie:

Publicat:

Criminalul Claudiei Roxana Mardasanu, tanara de doar 19 ani din Ramnicu Valcea injunghiata in inima si ingropata in padure, in martie 2018, si-a aflat sentinta.

In martie 2018, Liviu Cristian Iacob, poreclit "Al Pacino", a ucis-o pe iubita lui, Claudia Roxana Mardasanu, si a ingropat-o in padurea din apropierea municipiului.

Liviu Iacob si-a aflat sentinta

Magistratii Tribunalului Valcea l-au condamnat pe Liviu Cristian Iacob pentru omor deosebit de grav la 21 de ani de inchisoare.

Tanara de 19 ani a fost ucisa la doar cateva ore dupa ce a depus plangere impotriva lui Iacob, cu care nu mai vroia sa continue relatia.

Potrivit anchetatorilor, in seara zilei de 22 martie, baiatul a amenintat-o pe fata cu un cutit si a obligat-o sa mearga cu el la marginea padurii din localitate. Apoi a dus-o prin padure, pe o distanta de aproximativ 100 de metri, iar in apropierea unui parau, dupa discutii aprinse, a inceput sa o agreseze. Initial a lovit-o cu pumnii, iar apoi i-a aplicat mai multe lovituri de cutit.

Fata a fost injunghiata chiar in inima.

Dupa ce a ucis-o, Liviu a bagat-o intr-un sac menajer si a ingropat-o pe marginea paraului.

Ulterior, tanarul i-a povestit unui prieten fapta sa, acesta denuntandu-l. Cadavrul a fost descoperit in dimineata zilei de 19 aprilie 2018.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img