Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești se pregătesc de nuntă? Manelistul a făcut anunțul

0
135

Bat clopote de nuntă pentru Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești? Este întrebarea care stă pe buzele tuturor, asta după ce e manelistul a postat un videoclip pe pagina sa personală de Tik-Tok și a mărturisit cu umorul său specific că merge să îi ia rochie de mireasă dansatoarei. Deși cei doi nu și-au asumat relația public, aceștia sunt destul de apropiați și petrec timp prețios împreună. 

Bogdan de la Ploiești și Cristina Puceanu atrag din nou atenția, asta după ce cei doi s-au afișat din nou împreună. De această dată, manelistul a fost cel care a postat un videoclip pe rețelele de socializare în timp ce mărturisea că va merge să îi ia rochie de mireasă Cristinei Pucean.

Bat clopote de nuntă pentru Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești?

Formează sau nu un cuplu? Este întrebarea care stă pe buzele tuturor, chiar dacă cei doi s-au afișat destul de mult împreună în diferite locuri, însă aceștia nu și-au asumat relația public. De această dată ,manelistul a fost cel care și-a surprins partenera în timp ce dezvăluia cu umorul său specific că va merge să îi ia rochie de mireasă, iar Cristina Pucean avea zâmbetul pe buze.

''Am venit cu fina mea să-și ia rochie de mireasă.'', a dezvăluit Bogdan de la Ploiești în videoclipul postat pe rețelele de socializare.

Din imaginile postate ne putem da seama că între cei doi există o apropiere, ceea ce ne duce cu gândul la un început de relație, chiar dacă au decis să nu mărturisească public. Cristina Pucean este cea care îl ținea în brațe pe Bogdan de la Ploiești și îl atingea în timp ce acesta mărturisea că va merge să îi ia rochii de mireasă. Fanii au observat că dansatoarea îi spunea în videoclip manelistului că îl iubește.

Cristina Pucean, prima fotografie cu Bogdan de la Ploiești

Cristina Pucean este cea care a făcut publică o fotografie cu Bogdan de la Ploiești în timp ce se aflau la o terasă de lux, iar dansatoarea a mărturisit că este "noul ei manager". Manelistul nu a putut trece cu vederea frumusețea dansatoarei, motiv pentru care i-a lăsat un mesaj în secțiunea de comentarii: "Ești prea frumoasă!''

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.