Cum se înțelege Anca Serea cu soacra ei, mama lui Adi Sînă. Ce a dezvăluit vedeta: „Este un om foarte…”

0
33

În exclusivitate pentru Antena Stars, Anca Serea a dezvăluit cum se înțelege cu soacra ei. Ce a mărturisit vedeta despre relația pe care o are cu mama lui Adi Sînă. Unde au mers cu toții în vacanță.

Anca Serea trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Adi Sînă, iar acum a dezvăluit cum se înțelege cu soacra ei. Ce relație există între vedetă și mama partenerului ei de viață.

Anca Serea, despre soacra ei

În exclusivitate pentru Antena Stars, Anca Serea a mărturisit că se înțelege foarte bine cu soacra ei. Cu atât mai mult, vedeta a ținut să precizeze că i-ar fi plăcut dacă mama lui Adi Sînă locuia mai aproape de ei.

Adi Sînă și-a luat famiilia și au mers împreună la Baia Mare, pentru a le prezenta locul unde a crescut. Anca Serea susține că își respectă foarte mult soacra, asta pentru că este o femeie deosebită.

Vedeta a mărtursit că distanța este mult prea mare, iar acum este pentru prima oară când merge să vadă locul unde a copilărit partenerul ei de viață. De asemenea, Anca Serea a ținut să precizeze că nu își vede des soacra din cauza timpului și a distanței.

„De dimineață am plecat împreună cu copiii și cu Adrian. Mergem la Baia Mare. Da, sigur că da! (n.r să fie o distanță mai mică între ea și soacră). De ce nu? Este o femeie deosebită. Am foarte mult respect pentru ea și, da, este un om foarte de treabă, dar, din păcate, distanța este foarte mare și ea ajunge o dată sau de două ori la București, eu cu atât mai puțin în zona aceea. Adi merge mai des, pentru că are mai multe concerte, dar eu nu am fost până acum, spre exemplu. Adi a decis să ne arate împrejurimile și copiiilor locul unde s-a născut”, a mărturisit Anca Serea, pentru Antena Stars.

Cum li s-a schimbat viața în pandemie

Anca Serea susține că pandemia i-a ajutat foarte mult pe ea și pe partenerul ei de viață, mai ales pentru că Adi Sînă a avut ocazia de a petrece tot timpul alături de cei dragi. Cu atât mai mult, vedeta a mărturisit că familiile lor s-au apropiat mai mult în acea perioadă.

„Cred că pentru toți artiștii a fost cam la fel, din păcate, ei nu au avut foarte multe evenimente la care să participe. Cumva familiile noastre s-au sudat și s-au apropiat mai mult și ne-am repoziționat față de atribuțiile pe care le aveam fiecare”, a adăugat vedeta.

Vedeta se bucură de o frumoasă poveste de dragoste alături de Adi Sînă, iar bineînțeles că sunt de nedespărțit, chiar dacă mai există și unele momente mai puțin plăcute, ca în orice familie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.