luni, 6 mai, 2024

Cu albastru de metil vindecati garantat infectiile urinare, durerile in gat, aftele bucale si ranile

Distribuie:

Publicat:

Albastrul de metil este o substanta organica descoperita de medicul Paul Ehrilch, in anul 1891.

Omul de stiinta Paul Ehrilch a descoperit ca albastrul de metil ar putea fi un tratament eficient impotriva malariei, fiind administrat soldatilor americani.

Aceasta substanta organica este cat se poate de eficienta si in zilele noastre. In unele cazuri, albastrul de metil poate fi o varianta mai usoara de tratament, inlocuind chiar si antibioticele.

Se gaseste in unele farmacii traditionale, sub forma de picaturi sau capsule administrate conform prospectului, si poate da rezultate exceptionale atat in tratamentele interne, cat si externe.

Rezultate fenomenale impotriva infectiilor urinare

Albastrul de metil da rezultate fenomenale atunci cand este administrat pe cale orala, impotriva cistitelor sau nefritelor produse de bacterii. Cu o toxicitate redusa, produsul este tolerat in tratamentele de lunga durata, ajutand la tinerea sub control a infectiilor urinare produse de cele mai rebele bacterii.

Este bine de stiut ca in urma administrarii interne a substantei, urina va capata o coloratie albastra sau verde, care nu trebuie sa ingrijoreze – acesta este semnul ca substanta este eliminata pe caile urinare, exercitandu-si, in acest mod, efectele antiseptice.

Pentru a fi eficiente, curele se tin timp de 10-21 de zile (conform prospectului), iar dupa o pauza de 3-7 zile, ele se repeta, pana cand analizele microbiologice arata vindecarea.

Dureri de gat, raceli

Durerile de gat reprezinta iritatia sau mancarimea (furnicatura) unei zone a faringelui (gatului) care se intensifica la deglutitie (inghitire). Atunci cand aceasta durere apare ca urmare a infectiilor bacteriene sau virale, alergiilor sau inflamatiilor, se poate apela la remediul cu albastrul de metil.

Inca de la primele dureri, se aplica local albastru de metil, folosindu-se un betisor de urechi. Se aplica cate putin pe ambele amigdale, chiar daca gustul este amar. Aplicarea locala realizata inca de la primele simptome poate duce la reducerea inflamatiei in doar 5-6 ore.

Afte bucale

Leziuni simple sau ulceratii dureroase, aftele bucale apar la nivelul gurii, fiind cauzate de un virus. Pe langa mentinerea unei igiene riguroase (cea mai importanta masura de prevenire si tratament), se poate apela si la un leac cu albastru de metil, care lupta eficient impotriva infectiilor cavitatii bucale.

Se toarna cateva picaturi de albastru de metil pe un tifon uscat si se tamponeaza cu el in gura. In cazul in care candidoza bucala persista mai mult de 5 zile, se recomanda sfatul specialistului.

Rani usoare
Pielea noastra este populata de peste 250 de specii de bacterii, multe dintre ele cauza de infectii cutanate. Prin urmare, orice plaga este infectata de la bun inceput si trebuie sterilizata. Zgarieturile, taieturile si juliturile, fac parte din viata de zi cu zi si chiar daca nu sunt atat de grave, exista riscul sa se infecteze sau sa lase cicatrici neplacute.

♣Albastrul de metil este o substanta cu proprietati antibacteriene, fiind folosit si pentru dezinfectarea ranilor usoare, superficiale. Cu un pansament steril, imbibat in albastru de metil, se sterge rana inchisa, insa nu agresiv.

Singurul aspect negativ este ca, pentru timp limitat, remediul coloreaza pielea unde este aplicat.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img