duminică, 19 mai, 2024

Politistii rai se intorc. Will Smith si Martin Lawrence fac echipa si in Bad Boys 3, dupa 15 ani

Distribuie:

Publicat:

Nu mai putin de 15 ani au trecut de la Bad Boys 2, insa Will Smith si Martin Lawrence sunt in negocieri cu Sony si Columbia Pictures pentru a aparea in partea a treia a seriei.

Will Smith (50 de ani) si Martin Lawrence (53 de ani) nu trag cu gloante oarbe, in ciuda varstei lor. Cei doi sunt intr-o forma de invidiat si pregatiti sa joace intr-un nou film marca Bad Boys. Conform Variety, cei doi sunt in discutii cu producatorii celei de-a treia parti pentru stabilirea contractelor pe care vor juca. „Daca e sa facem o a treia parte din Bad Boys, dupa 15 ani, ar trebui sa fie la un nivel superior”, declara la inceputul acestui an Sandford Panitch, presedintele Columbia Pictures.

Nimeni nu stie cat de inaintate sunt discutiile cu cele doua staruri, insa planul initial arata ca filmarile trebuie sa inceapa undeva in primavara anului viitor. Totodata, filmul ar trebui sa apara la cinema pe la sfarsitul lunii ianuarie a anului 2020. La cum zboara timpul, acest termen nu-i prea departe. 

Panitch a spus ca ideea de a face Bad Boys 3 sta in picioare doar in situatia in care Smith si Lawrence sunt distribuiti in rolurile principale. Fara ei, filmul nu are vreun rost, si e de asteptat ca producatorii sa accepte orice suma cer acestia pentru a le obtine semnatura, iar explicatia e cat se poate de evidenta. Sony Pictures trebuie sa recupereze mult teren in lupta cu Disney, care s-a bucurat de colaborari fructuoase cu Marvel, Pixar si LucasFilm. 

Columbia si Sony vor incerca sa tina pasul cu productiile de miliarde ale concurentilor, scotand de la naftalina francize care are putea sparge topurile. Unul din experimentele lor este Jumanji: Welcome to the jungle, realizat la 20 de ani de la prima parte. Cu Dwyne Johnson in distributie, filmul a avut incasari globale de 962 de milioane de dolari. Nu la fel de bine au iesit lucrurile cu remake-ul Ghostbusters, o idee neinspirata care a costat 144 de milioane de dolari, dar care a produs doar 229 de milioane.

Bad Boys a fost lansat in 1995, in regia lui Michael Bay (Armaggedon, The Rock). Cu un buget de 19 milioane de dolari, primul film din serie a cumulat incasari de 141,4 milioane de dolari la nivel global. 

Bad Boys 2 a intrat pe marile ecrane in 2003, in regia aceluiasi Michael Bay. Bugetul filmului a fost de 130 de milioane de dolari, iar incasarile globale – 273,3 milioane de dolari.   

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img