duminică, 28 aprilie, 2024

Cum arată și cu ce se ocupă acum Costel Busuioc, zidarul-tenor. Refuză să mai apară la TV

Distribuie:

Publicat:

Supranumit și Pavarotti din Carpați, zidarul-tenor Costel Busuioc a avut șansa vieții lui în 2008, când a câștigat „Hijos del Babel”, popularul show din Spania. Ulterior a ajuns în semifinala primului sezon „Românii au talent”, devenind faimos peste noapte și în România. Deși cariera lui de tenor se înscrisese pe un trend ascendent, lucrurile nu au stat prea bine pentru artist…

După ce a câștigat popularul show de talente din Spania, Costel Busuioc a devenit faimos și în România, iar viața lui părea să se schimbe în sfârșit. chiar dacă odată cu premiul câștigat, zidarul-tenor a primit și un contract cu o celebră casă de discuri, din păcate drumul său în lumea muzicii clasice a fost unul extrem de sinuos și destul de dezamăgitor. Ulterior, sătul să aștepte să i se concretizeze visele, a plecat în America, unde, în ultimii ani, a cântat mai mult la biserici ortodoxe și penticostale. Cult unde s-a rebotezat și căruia îi datorează „flotantul” său peste Ocean. Revenit în 2019 în România, zidarul-tenor nu mai onorează decât invitații la concerte caritabile.

Cu ce se ocupă acum Costel Busuioc

Din păcate, pentru Costel Busuioc, zidarul-tenor, lucrurile nu au mers bine deloc după câștigarea concursului. Notorietatea câștigată la „Hijos del Babel” nu i-a folosit aproape la nimic și, mai mult, a rămas și fără premiul de 100.000 de euro, după ce a reziliat contractul cu casa de discuri, notează Libertatea. Odată intrat în comunitatea penticostalilor, artistul nu a mai acceptat să onoreze decât concerte caritabile, refuzând invitațiile la televiziuni și orice altă formă de publicitate. Acum, Costel Busuioc locuiește cu familia în orașul timișean Sânicolau Mare.

Cu puțin timp înainte de Paște însă, artistul a participat la o sesiune live pe Facebook alături de preotul Vasile Manole și de profesorul Gabriel Braic, unde a cântat și a vorbit puțin pentru fanii săi.

„Să fiți binecuvântați de Dumnezeu. (…) Intru foarte rar live, deși mă solicită foarte mult canalele media, televiziunile, ziare, eu nu vreau să ies'.

Copiii săi îi calcă pe urme

Costel Busuioc are patru copii și toți îi calcă pe urme în privința talentului muzical. Rebecca Alexandra și Sara Amalia, fiicele cele mici, sunt eleve acum la Colegiul Național de Artă „Ioan Vidu' din Timișoara, la clasa de violoncel și, respectiv, vioară și pian. Mai mult, mezinele au participat deja la mai multe festivaluri de muzică clasică.

Și frații lor mai mari, Daniel și Ioana Maria Tabita, sunt la fel de talentați. ambii au absolvit același liceu prestigios, fiind pasionați de muzică. Acum, fiul lui Costel Busuioc este toboșar într-o formație de coveruri, iar Ioana cântă uneori alături de fratele și de celebrul ei tată, cu precădere la biserică. Fiica cea mare a artistului și-a încercat norocul și la X Factor la un moment dat.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img