joi, 16 mai, 2024

Cum arata Kate Winslet la 43 de ani? Actrita din Titanic este complet schimbata

Distribuie:

Publicat:

Desi s-a facut remarcata in nenumarate productii cinematografice, rolul care si-a pus puternic amprenta asupra carierei ei este, cu siguranta, cel din Titanic. Kate Winslet a ramas in mintea tuturor ca fiind tanara cu parul roscat si cu trasaturi delicate, dar astazi, la 43 de ani, vedeta este complet schimbata. Uite cum arata.

Kate Winslet, partenera lui Leonardo DiCaprio din filmul Titanic, a trecut printr-o schimbare radicala de-a lungul anilor. Daca in momentul in care a jucat in celebrul film se putea lauda cu o silueta bine proportionata, astazi, actrita a acumulat mai multe kilograme in plus, iar surprinsa pe strada, aceasta este de nerecunoscut, potrivit avantaje.ro.

Si-a inceput cariera in anul 1991, debutand intr-un serial de televiziune, iar in 1997 a devenit celebra in toata lumea dupa ce a interpretat-o pe Rose DeWitt Bukater in Titanic. Kate Winslet a fost considerata una dintre cele mai frumoase femei din industria cinematografica, dar ulterior a intrat intr-un con de umbra. Timpul si-a pus amprenta asupra ei, iar la doar 43 de ani, actrita este vizibil imbatranita. Rareori poate fi fotografiata in public, iar atunci cand paparazzi o surprind, vedeta afiseaza o imagine complet diferita de cea pe care fanii acesteia o poarta in memorie. Alege tinute largi si in culori inchise, incercand astfel sa ascunda micile imperfectiuni.

Nu doar kilogramele in plus par sa fie o problema pentru actrita, ci si ridurile care au inceput sa isi faca aparitia pe tenul ei. Cu toate acestea, in ciuda faptului ca primele semne ale imbatranirii sunt deja vizibile, actrita nu apeleaza la ajutorul medicului estetician, ci prefera sa mizeze pe naturalete.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img