Cum arata Marinela, sotia lui Vasile Muraru

0
498

Binecunoscutul actor de comedie Vasile Muraru a facut dezvaluiri despre cum si-a cunoscut partenera de viata. Acesta a recurs la o minciuna pentru a parea mai serios. Vasile Muraru a acordat un interviu pentru life.ro, in care a vorbit despre familia sa.

Actorul a povestit cum a cunoscut-o pe sotia sa, Marinela, medic de profesie. "Am ajutat o prietena de la Piatra Neamt sa se mute, iar ea era colega cu sotia mea la Medicina. Atunci am vazut-o pe sotia mea. I-am zis prietenei sa-i spuna ca sunt student la Constructii, nu la Teatru, ca sa par serios. Si usor, usor s-au aprins lucrurile si in anul 3 ne-am casatorit", a declarat Vasile Muraru.

Artistul a vorbit si despre copiii sai, Sanziana si Costin: "Fata e medic, iar baiatul este in Diplomatie – Stiinte. Baiatul era foarte talentat, dar el si-a ales meseria, eu nu am insistat".

Intrebat care este rolul de suflet din afara scenei, Vasile Muraru a afirmat: "Cel de familist. Mi-am iubit enorm de mult familia si era placerea mea sa ajung acasa. Inainte se facea cazare si la Ploiesti. Si intr-o zi am plecat de la Focsani: «Eu ma duc pana acasa». «Pai cum, maine avem la Galati». Si am zis: «Da, stiu, ne vedem la Galati». Atunci s-au gandit impresarii astia ca ar fi mai bine sa nu ne mai cazam atunci cand aveam spectacol in provincie si din cauza mea unii actori merg acum si cate o noapte intreaga pe drum dupa spectacol".

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.