duminică, 2 iunie, 2024

Liviu Vârciu refuză să ia în calcul o oprire definitivă a emisiunii

Distribuie:

Publicat:

Liviu Vârciu refuză să ia în calcul o oprire definitivă a emisiunii, transmițându-le fanilor că un asemenea pericol nu le amenință producția preferată. Actor, cântăreț și vedetă de televiziune, în egală măsură, Vârciu spune că rar poți întâlni un personaj ca nea Marin, prezentatorul show-ului.

Ce crede Liviu Vârciu despre emisiunea lui Nea Mărin: ar urma să fie scoasă din grila Antena 1

Liviu Vârciu, unul dintre colaboratorii apropiați ai lui nea Marin, gazda emisiunii „Poftiți pe la noi! Poftiți prin țară!”, de la Antena 1, susține că nici nu ia în considerare ipoteza conform căreia producția va fi oprită temporar. În opinia sa, emisiunea își va urma mersul firesc al oricărei producții de televiziune, care cunoaște la vremea ei, inclusiv în perioada de atracție maximă, perioade de filmare, dar și de relaș, în egală măsură.

„Eu vă spun sincer că nu cred că această emisiune se va opri. Da, acum a intrat într-o perioadă de pauză, fiindcă asta se întâmplă cu toate producțiile de televiziune.

E o vreme în care lucrezi ca un disperat pentru ea, să-ți iasă cât mai bine, când filmezi, cum e cazul nostru, mai peste tot în țară, dar și o perioadă când emisiunea se întrerupe, când abordezi un unghi nou sau idei noi!”, a declarat Liviu Vârciu pentru playtech.ro. click aici pentru continuare –> sursă

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img