luni, 6 mai, 2024

Cutremur in PRO TV! Directorul de productie si un consultant german, scosi din schema

Distribuie:

Publicat:

Pro TV, cel mai urmarit post TV din tara noastra, a renuntat la doi oameni din varful televiziunii, care tineau de zona de productie.

Misu Predescu, directorul de productie al Pro TV, a fost scos din schema, dupa ce timp de un an a ocupat aceasta pozitie. Pro TV a concediat si un consultant german pe productie, Uli Baldauf.

Unul dintre oamenii care au lucrat la Pro TV inca de la inceputurile statiei, Misu Predescu revenise in Pro TV anul trecut (dupa o pauza de cativa ani), ca Head of Production.Uli Baldauf a fost consultant pe programe de la inceputul lui 2012. Tot in ianuarie 2012 era numita ca director de programe Stella Litou, informeaza paginademiedia.ro.

“Confirmam ca Misu Predescu si Uli Baldauf vor incheia colaborarea cu Pro TV. Decizia de incheiere a colaborarii este legata de reorganizarea structurii de lucru in cadrul departamentului de productie, pentru a asigura mai multa flexibilitate si autonomie fiecarei echipe de productie.Pozitiile au fost inchise ca rezultat al acestui proces de restructurare, asadar nu vom cauta alte persoane care sa preia responsabilitatile pozitiilor respective.Le dorim lui Misu si lui Uli mult succes in proiectele urmatoare!”, au declarat oficialii televiziunii.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img