duminică, 19 mai, 2024

Stefan Banica Jr. si viata lui amoroasa. ”La nunta, ea a dansat mai mult cu scena!”

Distribuie:

Publicat:

Stefan Banica Jr. a avut o viata amoroasa tumultuoasa, ceea ce l-a determinat pe Cristian Brancu sa faca o retrospectiva a momentelor ”fierbinti” din viata cantaretului. Cunoscutul moderator de televiziune a povestit pentru urmaritorii sai amanunte picante extrase din relatiile pe care le-a avut, de-a lungul timpului, Stefan Banica Jr.

Cristi Brancu a analizat, punct cu punct, in stilu-i caracteristic, relatiile prin care a trecut Stefan Banica Jr., dorind sa inteleaga cum s-a schimbat atitudinea celebrului cantaret fata de ”nunta”.

”Am stat si m-am gandit cum si-a schimbat comportamentul fata de nunta Stefan Banica Junior de-a lungul anilor. E adevarat, cand a avut relatia cu Nadia Comaneci sau cand a avut celebra, frumoasa si pasionala relatie cu Cristina Topescu, inca nu a ajuns la casatorie. Cristinei ii spunea ca poate sa faca lucruri necugetate, daca ea nu se intoarce la el. Intr-o buna zi, insa, apare Mihaela Radulescu. se desfasoara o relatie scurta, tumultuoasa, vine, pleaca, dupa care in 1997, in vara, ca omului in place sa se casatoreasca in vara, se casatoresc. Se produce o nunta asa cum se cuvine”, scrie el pe blogul personal.

Stefan Banica JR. si casatoria cu Mihaela Radulescu – ”La nunta, ea a dansat mai mult cu scena”!

Nunta cu Mihaela Radulescu a fost una ”absolut normala”, continua Cristi Brancu, numai ca – din ceea ce spune Mihaela Radulescu – ”ea a dansat la nunta mai mult cu scena, pentru ca Stefan era pe scena. Rochia Mihaelei Radulescu s-a rupt la biserica, iar Stefan si-a cantat la propria nunta.  Ori se spune ca acel cantaret care canta la nunta lui nu o sa aiba noroc”, continua Cristi Brancu.

A existat si un alt semn care ar fi putut sa insemne ghinion pentru cei doi. Au facut luna de miere in Marea Rosie. ”Mihaela Radulescu a facut scufundari, ocazie cu care Mihaela Radulescu a avut niste julituri fantastice. Practic, luna de miere n-a fost luna de miere. … Intr-o buna zi, Mihaela a zis ca Stefan n-a mai venit acasa, ar fi fost ceva, ar fi incercat Stefan sa faca un divort mai dur. Problema e ca ea se indragostise de Elan Schwartzenberg si dupa cum stiti cu Elan nu e bine sa glumesti. Prin urmare, totul s-a incheiat asa cum se cuvine”, a afirmat Cristi Brancu.
Relatia lui Stefan Banica Jr. cu Andreea Marin si casatoria cu Lavinia Pirva

„Cativa ani mai tarziu, dupa ce Stefan nu se casatoreste, dar are un copil absolut superb cu Camelia Constantinescu, prin 2005, Stefan Banica Junior e surprins alaturi de Andreea Marin. O relatie frumoasa, care s-a sudat absolut extraordinar. Cum a fost casatoria? O semnare de hartie in Statele Unite… De data asta, in 2006, Stefan Banica Junior este in apogeul carierei lui. Cununia civila se intampla intr-un mod surprinzator, la Venetia, in fata a 25 de invitati care au fost chemati la o masa foarte frumoasa”, consemneaza Cristi Brancu, iar apoi aduce in discutia relatia lui Stefan cu Lavinia Parva. ”Devine oficiala, in 2014, relatia cu Lavinia Pirva, care, dupa cum spunea Stefan Banica Junior, e femeia cea mai potrivita pentru ca ii da echilibru”.

Cristian Brancu isi incheie analiza transmitand public speranta ca relatia oficializata cu Lavinia Parva (ceremonia ”scurta si foarte frumoasa” a avut loc in Bulgaria) va fi si ”ultima nunta despre care vorbim si sa nu mai fac comparatii cu nimic”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img