duminică, 5 mai, 2024

De ce nu e recomandat sa iti cumperi o masina adusa din Germania! Cum poti sa iti iei teapa

Distribuie:

Publicat:

In toiul discutiilor despre practicile prin care datul kilometrajului inapoi ar urma sa fie pedepsit cu puscaria conform unei initiative legislative, la iveala iese un caz de-a dreptul socant pentru un potential cumparator. Un bucurestean a dat inapoi “doar” 550.000 de kilometri la un Volkswagen Passat din Germania din 2011.

Cazul, facut public pe blogul lui zoso.ro, arata un neamt care a scos la vanzare un Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG BlueMotion din 2011 pentru suma de 7.900 de euro. Pretul mic al automobilului se explica prin faptul ca germanul scrie pe mobile.de ca masina are la bord 613.774 de kilometri.

Ulterior, masina a fost cel mai probabil achizitionata de un roman din Bucuresti. Romanul vinde acelasi Passat dar cu date un pic modificate: masina este Euro 5, nu mai e din 2011, ci din 2012 si are 63.000 de km rulati, cu 550.000 de kilometri mai putin. Pretul este de 14.999 de euro. E drept, negociabil!

In Romania se iau masuri pentru a interzice serviciile oferite in prezent de unele service-uri – care, contra cost, pot „da inapoi kilometrajul masinii”. Inselaciunea savarsita in legatura cu date sau caracteristici ale vehiculelor ar putea fi pedepsita cu inchisoare de la 2 la 5 ani, potrivit unei initiative legislative depuse de un grup de parlamentari PNL.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img